Băi, ardelenilor, şi dacă nu v-aş fi zis zis să propuneţi vreun sat de aici, de la noi, gen Floreştiul! Voi nu şi nu, că propuneţi în ianuarie.

Coca-Cola a ales localitatea în care va duce lumina sărbătorilor – adică le va pavoaza centrul cu luminiţe ca la Las Vegas: satul Pietroasele din Buzău. Da, acest sat Pietroasele, cu Cloşca şi puii de aur:

În momentul în care văzu imaginea asta pe blogul gropăresc, gospodin ambasadorul Rusiei se foi neliniştit pe scaun

În Pietroasele trăiesc 1.200 de locuitori, din care 200 copii. Este un sat de viticultori, ceea ce… ăăă… respect! Satul se află la 25 de kilometri de orașul Buzău, la poalele dealului Istrița. Oamenii de acolo sunt obișnuiți să muncească de dimineața până seara, aşa cum şade bine gospodarului; şi poveştile de acolo încep cu “pe vremea regelui…” – chestie care mi se pare firească, fiind regiune viticolă, adică oamenii trăiesc mult şi au poveşti în ei, pentru că vinul dezleagă limbile.

Caravana Coca-Cola (2)
“Se poate ara la vie cu el?” vor întreba sătenii

Aşa cum vă spuneam, în câteva oraşe din România va poposi o caravană Coca-Cola care în care puteţi dona, simbolic, lumină de pe telefon pentru iluminarea localităţii Pietroasele. Programul este mai jos:

Bucureşti:
5-6 decembrie: Carrefour Orhideea (15:00 – 21:00)

Ploieşti:
7 decembrie: Ploieşti Shopping City (10:00 – 14:00)

Timişoara:
8-9 decembrie:
Piaţa Victoriei (15:00 – 21:00)

Cluj:
11-12 decembrie:
Piaţa Unirii (15:00 – 21:00)

Iaşi:
14-15 decembrie:
Palatul Culturii (15:00 – 21:00)

Ca să vedeţi un pic ce campanii mai face Coca-Cola, vă invit să vă uitaţi la filmul de mai jos, pe care l-am văzut la SMS:

Dacă cineva ar face campania asta în România şi Republica Moldova, gospodin ambasadorul Rusiei ar pica, frate, pur şi simplu de pe scaun!

Parol pe cuvânt vă zic!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Tiberius Reply

    Ambasadorul Gospodin se lumina la chip deplin ca la Pietroasele e vin, nu coca-cola, pentru plin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *