E riscant să te riști cu hrană crudă care nu e sushi sau salată shopska, că ba te ia un virus de sperie toată planeta să cumpere măști de ginecolog și întreaga rezervă de mălai Băneasa din Mega Image, ba prânzul încearcă să te mănânce… copii, nu încercați din astea acasă, încercați să deveniți vloggeri de succes făcând alte challenge-uri cu mâncăruri care nu te atacă mai mult decât o porție de cereale de mic dejun.

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

  1. andu YY Reply

    Nu-i poți înțelege pe asiatici.
    Japonia mai ales e altă planetă.
    Cum să-ți de prin cap să încerci asa ceva?
    o fi vre-o tradiție la ei?
    sau pur si simplu idioată?

  2. căpșunaru Reply

    ca sa fim mereu ‘on the safe side’, deviza este: mancam mereu numai animale si buruieni care cresc pe la noi. Si anume care cresc in sezonul respectiv (adica: nu mananci capsuni in decembrie…)

      • căpșunaru

        Bre, Bubu, nu incepe sa ne dai cu excentrismul, sau globalismul in cap!
        Am zis: ingrediente care cresc pe la noi! AND: pregateste-le si matale dupa o carte de bucatarie autohtona!
        adica: nu gatesti sarmale cu carne de sobolani, sau de lilieci! si nici… musaca de lacuste…
        Si daca tot vorbim de musaca… asteapta si matale pana se fac vinetele in Ro, nu lua neaparat de-alea din… [insert usual suspect origins] …din simplul motiv ca dumneta ai bani, si iti permiti sa cumperi capsuni in decembrie, si vinete in ianuarie… pt ca esti astfel demonstrezi ca esti cool

  3. Zev Reply

    Nasol moment. Cum ar fi pentru noi, se ridica ceafa de porc din farfurie si te ia la palme?

Leave a Comment

Your email address will not be published.