Domnul Dragnea a picat într-o depresie adâncă după ce a cerut expre’ să fie dus la atelierul mecanic, sperând că poate rotunji notele de plată ca să-i iasă și lui ceva, dar a aflat că în penitenciar nu se plătesc reparațiile.

Când a intrat în atelier, deținuții au izbucnit în hohote: ”Bo$$, chiar aveam nevoie de cineva să ne dea sculele la mână! Ai studii superioare, ești inginer? Dom’ injiner, ia dă-ne sculele la mână!”

Apoi: ”Io n-am mai văzut injiner care să nu știe diferența dintre cheia de 14!”.

După ce s-a tăiat la copituță, deținuții au izbucnit în râs: ”Dorele, ne mai ții mult, mă?”

Conform unor surse, Liviu Dragnea a-ncercat de 14 ori să se rănească intenționat cu flexul la mână, dar tot nu găsea butonul de pornire.

Medicii au fost prompți și au cusut rana imediat, declarând la ieșirea din tură că himenul pacientei este intact. E drept că înainte au trebuit să înlăture cu un foarfece chirurgical bikinii victimei.

Pentru că a sângerat pe cearșaf, porecla lui Liviu Dragnea în penitenciar este, mai nou, ”Mireasa”.

Șeful deținuților din Rahova, Fane Bulangiu’, ar fi exclamat: “Sper să nu fie mâna stângă! E mâna stângă cu care îmi face mie ****!!!

Alți deținuți ar fi suspinat ușurați: ”Lasă, mă, bine că măcar curu’ îi e bine!”

Întrebat dacă nu se teme de infecția cu nozocomiale sau coronavirus, Dragnea ar fi declarat: ”N-am cum, măi băiete, la câtă corupție am eu în vene…!”

Vineri seara, Antena 3 a titrat pe burtieră: ”Liviu Dragnea, FORȚAT să repare mașina șefului penitenciarului Rahova, membru USR!!!”, cu hashtag-ul #nunemaifacembine


Foto via (cum altfel!) Antena 3

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Andu YY Reply

    Cel mai mare tzel al lui era schimbe justitia ca sa poate fura in liniste si sa scoata Romania din UE.
    Ii doresc ca toti Doreii din lume sa-i dea gauri.
    Si a-trei sa titreze: ” In timpul unei reparatii, eroul national l dreaknea a cazut ide viu in latrina unei scoli de la sat. Satul condus de un primar usr iar in latrina numai rahat de la elevi cu parinti penelisti”

  2. Zev Reply

    Dom’le, eu am inteles asa – sa taiat cu flexul, lucrand la usa unei dube de politie. Dar nimeni nu spune – el era afara, sau incuiat in duba?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *