Iertaţi-mă că vă distrag atenţia de la porcării politice; dar ţara asta trebuie să o trăieşti ca să o înţelegi. Pe care, ea.

Atîta numa’ că îţi dai seama că nu e chiar OK repotajul în momentul în care începe să laude maşini englezeşti.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. diana Reply

  No! Ce era să il pape cuțu! Diboli nu prea mai sunt prin Europa și bumping roads mai sunt și-n alte locuri. Bine că o meritat până la urmă plimbarea.

 2. Laura Reply

  Deci ce-o vrut omul ala de la noi pana la urma? Ca o cam sarit de la una la alta.

 3. Io Reply

  Fain Jaguaru’, fain Transfagarasanu’, faina Transalpina, bine mai, britishilor, e-n regula, haideti incoace sa mincati si voi o data bine, smintina de bivolita ati mincat vreodata?, sa vedeti o pensiune buna (ca sint multe si de-astea) si sa lasati niste bani pe-aci. Welcome voi, cu umorul vostru si cu “the quiet desperration is the English way”.

 4. Adi Reply

  Mno, Gropare, daca i-o fi platit Jaguar excursia, ce era sa zica si omu’. Ca si ziaristii romani plimbati de RMGC pe la nu stiu ce mina din Australia scriau ca cioanura e OK.

 5. Marian S Reply

  Ia uite la el ce pretentii, nu-i de ajuns ca-ti vorbeste tara de bine? Ce vrei acuma, sa-ti spuna si ca noi am fi meritat sa castigam eurovizionu`??? :mrgreen: 👿 😯

 6. Groparu Reply

  @ diana: io am tot asteptat, cu inima cat un purice, sa-l haleasca ceva caine bagabont; dar o scapat, tucu-l mama de englez indigest.
  @ Laura: o vrut sa “why don’t you come over”!
  @ Io: si eu ii astept ca pe niste turisti plini de bani, galagiosi si betivi.
  @ alunelu: hell yeah!
  @ Adi: da, dar partea faina este ca nu i-o platit si Romania excursia. Si atunci stau si ma inteb: oare chiar avem asa o tara faina? Normal ca da!
  @ Marian S: ovi si paula #sebarbieresc. N-aveau sansa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *