Frigul și durerea sunt doar frică ce părăsește corpul!

Am ieșit aseară până-n oraș la o drumeție, blindat și încotoșmănit până-n fundul gâtului, și când am ieșit de la restaurantul unde am asasinat niște piepți de Daffy Duck m-am uitat la telefon: -7 grade, temperatura resimțită -11.

Mi-am băgat mâinile înmănușate în buzunar, am oftat și-am purces mai departe admirând cum aburii de respirație se transformă în ghețuș.

Și pe floaștăr am dat de acest ins, că individ nu pot să-i spun, care se preumbla și relaxat ÎN PANTALONI SCURȚI. Fix la podul peste Someș, unde stă ceața aia înghețată ca niște guerrileros Viet Congi în tranșee, gata să-ți asasineze cu Javelinele gheții gradele Celsius din corp.

Unul din picioare era învelit în celofan tatuat.

Dosarele X, taică.

Mai sunt mulți Tibi Ușerii sau Vlazi Popi din ăștia prin patrie? Că cred că sunt milionari în bitcoinși acuma la câți bani nu dau pe gaz.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. alunelu Reply

  Era fiu-meu puțin răcit în decembrie, dar nu s-a răbdat să nu meargă la sală să tragă de fiare. De acolo s-a dus la doctorița de familie, 100 de metri mai încolo, să-i dea ceva de răceală, doar că s-a dus în pantalonii scurți cu care a fost la sală, că doar era aproape. A rămas mască săraca, și când s-a dus nevastă-mea cu altă problemă a aflat tot.
  Referitor la poză, cred că folia ăia ține de cald.

 2. Sinzilup Reply

  Apai numa doamnele sa iasa la fustiță? Acum avem si domni, egalite,fraternite Etc. Etc. Etc. 🙂

 3. dojo Reply

  Minima a fost -20 de grade noaptea. Au crapat lemnele. Partea nasoala e cand crapa inca din forma de pomi, si te trezesti cu unul peste casa. Sau peste liniile de tensiune. Deh, viata in padure. Intr-o seara din asta calduroasa, la -10 grade, a cazut curentul vreo 2 ore. Si mai era si un pui de zapada, sa nu ajungi usor la generator. Noroc cu vecina-miu, ca a venit prompt, pana sa apuc sa dau foc la casa (nu comutasem pe switch-ul care dadea curent la reteaua casei, asa ca ardeam literalmente gazul de pomana. A mai fost o runda din asta acum o saptamana, de le-au crapat vecinilor tevile. A doua oara in iarna asta 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *