La săniuș cu copiii în 2023

Haidați că mergem la săniuș, uite ce zăpadă faină, mișcați odată, ce punem cu noi? Ce să punem, un ceai și niște banane! Doamne feri, DACĂ LI SE FACE FOAME LA COPII?!?!?! Ăstora nu li se face niciodată foame, nu vezi că nu mai suportă pilaful și mazărea…? Pune și tu de un ceai, NU DE MĂCEȘE, nu știi că măceșele sunt fffff periculoase pentru că agită copiii la săniuș, scrie și-n Formula As!!!!!! Pune și patru pachete de biscuiți și 8 pungi de pufuleți, fă și niște sanvișuri, să pun și niște slănină cu noi??? Haidați la mașină, grijă să nu vă supeți capul pe ghețuș, dracilor, GROPĂRELE, LAS-O PE GROPĂRICA-N PACE!!!! Ui la ei cum halesc la zăpadă, zici că-i înghețată cu fistic, nu-mi mai trage privirea aia, semeni cu mamă-ta aia!!!!

Condu și tu mai încet, nu vezi că iei curba cu 40 km/h, vrei să mor acilea-n spate??? Dacă mai comentezi mult te dau jos din mașină, cam multe sfaturi dai pentru cineva care stă 18 minute pentru o parcare cu spatele! Așa ești tu, mereu îmi comentezi și te dai mare șofer, tu nu-nțelegi că deja aici în spate mi-i rău, că e și cald și frig de nu mai pot, măi omule??? Ce să-nțeleg, că tu numai răstit mi te adresezi, ce exemplu dai la copii? D-apăi tu, că seară de seară bei??? Da, NORMAL CĂ BEAU!!! Că ce să și fac dacă tot numa’ urli toată ziua!!! Nu urlu, ți se pare ție că urlu!!! Că ești mare blogger sensibilos de Doamne feri!

Hai c-am ajuns, parcheaz-o acolo! O PARCHEZ UNDE VREAU EU, DA??? Vezi, de ce n-ai parcat-o acolo, acuma atingi cu bara față zăpada, cum mai ieșim? PĂI ZBIERI TU LA EA CUM FACI CU MINE ȘI IESE EA SINGURĂ!!!! Hai, copii, afară, grijă să nu vă rupeți capul pe gheață, dracilor, GROPĂRELE, LAS-O PE GROPĂRICA-N PACE!!!! Haidem la pârtie, poate vă văd că nu vă dați cu sania, că nu mai mâncați pilaf deseară! Cum adică să vă trag cu sania până la pârtie, voi n-aveți picioare??? COPII, NU MÂNCAȚI ZĂPADA GALBENĂ!!!! Gropărica, nu mai intra-n bălți, tu fată, că dacă te uzi plecăm acasă direct! Copii, vreți o gustare??? Muiere, abia am ajuns, nu mai pot cu mâncarea ta, Doamne feri să aibă copiii o mini-senzație de foame că-i îngropi în proteine! Cum să nu-i îngrop, tu nu vezi ce slabi îs??? Că dac-ar fi după tine le-ai da numai zacuscă de la maică-ta cu slană!!! Apăi în loc de snacks-uri și ciocolăți cum le dai tu, zacusca e hrană de atleți! Du-te, dă-mi pace!!!

Grijă mare cum vă dați, nu vedeți cum urcă copiii ăia prin mijlocul pârtiei, ca bolunzii, ce părinți au, că numai prostii îi învață la școală! CUM??? NU VREȚI SĂ MAI STAȚI??? Ce? vreți să facem un om de zăpadă? Mbine, hai! Mersi că nu ne ajutați, că lucru io cu mamă-ta pentru voi iarăși! Cum adică unde-i morcovul? Credeam că tu l-ai luat, iară dai vina pe mine?

COPILĂ, NU MAI MÂNCA OMUL DE ZĂPADĂ!!! Eu nu știu ce să mă mai fac cu fata asta!!!

Copilă, unde te-ai pornit??? Păi tu crezi că mă pot urca după tine, ce,-s capră neagră??? De ce nu vrei să fii cuminte???

Acuma vreți acasă??? Bine c-am venit aici degeaba! Nu știu ce să mă mai fac cu voi, că numai la tabletă vreți, mama ei de tabletă, c-o sparg cu toporul! Nu te apuca să plângi acuma că ți-e frig, că-ți dau eu motiv să plângi!!!

Stați măcar să facem o poză înainte de plecare!

Se face poză, se postează pe Facebook, Insta, se face filmuleț pe TikTok, se scrie pe blog textul: ”O zi minunată la săniuș, ne-am simțit ca-n vis, copiii au fost încântați, o iarnă ca-n povești, momentele astea nu se mai întorc niciodată, aș vrea să-i spun timpului: oprește-te, să rămână copiii veșnic mici și noi tineri!” Se verifică atent câte Love-uri primim, uite că aia a dat numai Like, știam eu că e o ciudoasă!!! Bun, frumos la săniuș, mai mergem!!!


Moștenitorii imperiului (de datorii)


(c) Adi C Photography


(c) Adi C Photography


Om de zăpadă, making of. Eu m-am plictisit primul

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Claudia Reply

  DOamne fere, cum sa vrei sa ramina copiii mici forever??? Doar gindul ca mai am…. aaa…. stai ca nu-s in stare nici sa fac o scadere la ora asta… 10+ ani si scap de balamuc ma tine in viata :)))))

 2. un om Reply

  deci se intampla si la alte case. Eram deja deprimat ca numai la mine se urla si se pleaca cu frigiderul in spate.

  • Atti Reply

   Frigiderul? Dar dulapul de haine și tona de pături (că nu se știe ce se întâmplă)? Zic că ai scăpat ușor.

 3. Lermontov de la Iclod Reply

  Am vazut ca postezi tot mai rar si m-am intristat, dar citind textul asta am ras tare cu pofta. De mult nu am citit ceva scris asa bine. Si tot vin sa recitesc postarea asta. Ba de acasa, ba de la birou. Mersi frumos!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *