Nu știu voi, dar eu nu plec niciodată de acasă înainte de a face pipilică.

Apoi mi se face imediat setică și beau și un pic de apuță.

Și când merg la dentist, beau apă mai abitir, că de multe ori mă pun pe scaunul ăla electric și mă ia cu somn, și asta e de la lipsa de apă; deci beau apă preventiv.

Și ajung acolo și primul lucru pe care-l fac după ce-mi pun botoșeii, mă dezinfectez și mă las termometrizat este să dau buzna în odaia unde nu intră decât un singur cetățean ca să nu mă treacă la baie când mă lucrează: e indecent să ieși din cabinet cu boticul șiroind de sânge, ce-or zice ceilalți pacienți?

Și ridic cu foaaaaarte mare grijă capacul ba cu picioarele mele agile (posed o tehnică imbatabilă), ba cu niște hârtie igienică pe post de mănușă, să nu-mi pun bacterii toaletiere pe mâini. Și după ce isprăvesc, din reflex, închid colacul.

Na bun: problema e că acasă am colac din ăla cu închidere lentă; și cel de la dentist nu e așa, și se bufneșțe trosnind cu zgomot de zici că invadează mongolii pe tancuri, și troznește bubuitura în toată toaleta.

Și după ce mă spăl pe mâini, ies afară și toți cetățenii de la coadă se uită la mine ca la un veteran de război care s-a încăierat cu toaleta; și doamna asistentă de la Recepție își pune mâinile pe cap, Doamne, iar o venit izbitorul de colace de toaletă, cine știe ce-i tot cășunează.

No, cam asta e reputația mea în anumite cercuri medicale.


Fără legătură: era să mă agațe Hillary pe Tinder sau Facebook, ce ziceți de asta

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. Andu YY Reply

    “la vache qui rit” ce-o gasi asta de ras, rade intr-una de cand o stiu, ca vaca lui rit

  2. Zev Reply

    Hmm. Eu zic sa finalizezi apoteotic procedura pipiliceasca cu trantitul usii de la buda cand iesi, si sa-ti consolidezi dominanta umflandu-ti pieptul si uitandu-te provocator la cetatenii in cauza, in fond daca esti la dentist un rictus zombiac n-ar trebui sa fie prea greu. Fa-i sa se teama ca urmatorul pipilica e pe ei, daca nu-si pleaca ochii in mobil. Un soi de ‘if you can’t beat them (industria de capace de WC fara inchidere lenta), join them and make the most of it’. Probabil sari si randul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *