Aseară am fost la BR, ca băjeții. Csf, e vacanță, trebuie și tati să se recreeze, că nu-i ca mami, care se relaxează stresându-ne pe noi cât poate ea de tare (hei, doamnelor, știu că zâmbiți, că așa sunteți și voi).


Toaaate-s la feeeeel… (poză de Gabriel Matula, luată de pe Unsplash)

Și – fix în perioada asta e soacra la noi, să aibă grijă de una bucată Moștenitorul Imperiului, că e vacanță, deci când am ajuns acasă am umblat ca pe tampoane super-absorbante, pâș-pâș, mers de felină, să nu audă soacra cum încerci de 6 ori să-ți pui haina-n cui.

Și m-am strecurat în pat și am dormit ca un copilaș îmbăiat, relaxare totală.

Și dimineața m-am trezit vesel ca un cintezoi, m-am băgat la duș, cuminte, și mă săpuneam în timp ce fredonam o piesă a noii mele obsesii muzicale, Kovacs, că mereu am avut o slăbiciune pentru unguri și unguroici.

Și intră nevastă-mea în baie să se spele pe dințișorii ăia cu care toată ziua țaca-țaca… și-n loc de bună dimineața, iubitule, îți fac o omletă cu șuncă, știți ce m-o întrebat direct?
– …și știi ce-ai mai făcut?

M-am oprit din șpreiat apă pe corpul meu de mascul feroce, că parcă s-o prăbușit tavanul pe mine, cutremur în Japonia! Și n-o mai așteptat să răspund, că nu conta ce aș fi răspuns, dar mi-o zis de o chestie absolut minoră de acum 2 luni.

Dacă am greșit ceva aseară, când încercam să-mi pun haina în cuier de șase ori, voi afla peste exact 61 de zile, vă țin la curent, femeile nu uită nimic, niciodată, zici că-s saltea cu spumă cu memorie.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Acum două zile, am fost invitată la o petrecere numai cu femei şi i-am promis soţului că mă întorc, la 12 noaptea. Orele treceau, noi ne simţeam bine, şampania curgea, aşa că doar pe la 3 dimineaţa m-am îndreptat spre casă, beată criţă.
  Tocmai când am ajuns la uşă, ceasul cu cuc, din holul casei, a început să cânte de 3 ori. Dându-mi seama că soţul meu o să se trezească şi o să-l audă, am mai făcut eu cu-cu de încă 9 ori. Am fost tare mândră de ce idee genială am avut – chiar fiind beată pulbere – ca să evit un conflict familial.
  A doua zi dimineaţă, soţul meu m-a întrebat la ce oră am venit şi când i-am spus că la 12, nu a părut foarte surprins. Uufff, am scăpat! mi-am zis.
  După puţin timp, însă, mi-a spus că trebuie să ne cumpărăm un nou ceas cu cuc. L-am întrebat de ce.
  — Păi, astă noapte, cucul a cântat de 3 ori, apoi a zis “f*tu-i”, a mai cântat de 4 ori, şi-a dres vocea, a mai cântat de 3 ori, s-a hlizit, a mai cântat de 2 ori, după care a râs un sfert de oră..

 2. Remus Reply

  – iubire ce ai ?
  – nimic! (zice ea)

  Asa identifici jihadul care te asteapta! tu ce crezi ?

  Si pe soacra care are grija de mostenitori, o ador, cea mai tare soacra! imi face samale de fiecare data. si ciorba cu afumatura! si imi pune vin in pahar la masa de seara!

  si nevasta zice? iara bei ? wtf!!!!!!

  Evident ca soacra o apostrofeaza pe fiica-sa, ca deh, doar un ginere muncitor are! (trecem cu vederea ca mi-a ars cuptorul cu microunde alaltaieri)

  • Groparu Reply

   A mea mi-o distrus clanța de la dormitor, dar e atâta de cumsecade, că am cerut-o de mai multe ori în căsătorie, dar nu e de acord socru-meu.

  • costicămusulmanu Reply

   puoi cuptoru’ lo ars to’ma pen’că țîne la tine…icspre, cum ar vini…
   o fi cetit fimeia despre printipu’ di funcționari a respectivei blestemățîi…adicîtilea cum sî încălzăști, bre, mîncarea prin frecarea moleculelor di hașdoiou?

 3. Phoenix Reply

  Vezi ca Kovacs e de-a dreptul olandeza de felul ei…. nu chiar unguroaică, deşi atunci când am dat şi eu peste ea, am avut aceeaşi impresie ca a ta.
  Şi aşa, mergi la bere şi nu zici niik. Ieri o zinit şi Ivan în Cluj City, puteam să-l scoatem şi pe găzdoiul nostru la oraş.

  • Groparu Reply

   Ioi! Păi #trebuiesăfacemceva cu dragul de Ivan, n-om lăsa omul neomenit după ce ne-o ținut în puf și aur atâta amar de vreme!
   PS: Berea o fost foarte din scurt. Foarte, foarte din scurt.

 4. Roba Reply

  Dacă a ajuns făptura să te terorizeze în halul ăsta, sănătatea ta e deja mai importantă decât mizilicurile ăstea și divorțul devine o opțiune serioasă.

  Adică, s-ajungi să dai raporturi ce faci, cu suspiciunile ăstea telenovelistice de adolescentină… înseamnă că s-a stins aprinderea pe care, cândva, poate, o aveați unul pentru celălalt.

 5. Dan Reply

  mi-ai bagat pe unguroaica asta in cap. nu pot sa scap de ea …
  da, si post-ul e fain 😀

 6. John Temple Reply

  Gropare…slab, foarte slab.
  Io am pățit-o ca tine cu o prietenă în exact aceeași situație și i-am zis: ce-ar fi să-mi faci un oral? Așa, ne calmăm amândoi.
  P.S. Tata, Dumnezeu să-l ierte, mi-o zis o chestie: fiule, să nu te-mpiedici de pizdă, c-atunci ai dat de dracu’.

 7. Camelia Reply

  Baiu’ nu-i ca femeile nu uita nimic, baiu’ ii ca odata ce-si aduc aminte nu se stie in viata asta cat o sa te sacaie pe acelasi subiect. Prin urmare, ca sa uite de ce ai facut, musai sa faci altceva ce sa ia locul faptei de dinainte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *