Mishu.

A reuşit, împreună cu trupa lui de cântecaci, să ajungă pe locul I în Romtop cu piesa Scrum, scrum de ţigară. Fain, bă! Eşti şi sunteţi meseriaşi. Asta în condiţiile în care nu au susţinere, agent şi nici ţâţele lu’ Andreea Bănică. Decât atunci când i le oferă câte o admiratoare – dar asta e o cu totul altă poveste, mai ales că astea nu se spun. Deci băgaţi la cap: nu numa’ bloggerii get the chicks.

Chapeau!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. strack Reply

  Acum,ca sa-i ajutam pe baieti sa mearga inainte,de unde se poate/pot cumpara albumul/albumele baietilor de la Maya,sau unde pot fi gasite ,pentru a nu le ”procura”de pe net?

 2. Bee Reply

  Instrumental,nimic nou sub soare,suna ca alte N trupe romanesti. Cat despre versuri,le-ati inecat in sirop. Now bite me,bitches. 🙂

 3. Rares Cojocaru Reply

  Nice

  Toate ca toate. S-a scris despre O zi din viata unui : milionar, bugetar, corporatist, blogger, liber profesionist, caine, crocodil, cocalar, homosexual, popa, doctor, piti, terorist, muritor de rand DAR eu vreau sa vad o zi din viata unui Gropar :))))

 4. andrei Reply

  suna in regula, dar totusi instrumentalu e cam plat, putin moton. daca o sa imbunatateasca chestiunile respective, toate sansele sa gaseasca un agent de booking bun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *