Mâine poate-mi conving nievasta să dăm o tură până la Sighiu, unde naşu’ pungaşu îşi serbează o vârstă.  Şi de unde voi aduce poveşti nouă 😀 o tonă!

În altă ordine de idei, avem aşa:

1. Caz umanitar deosebit de important: un nene medic la Bucuresti la Carol Davila +SMURD, 33 de ani, 800 lei salariu lunar, o fetita 7 luni. Omul a fost de curand diagnosticat cu neoplasm pulmonar foarte avansat. Are nevoie de 150000 dolari ca sa poata sa isi faca tratament in SUA. În ideea că el deja a salvat vieţi, poate nu ar strica să contribuim cu un leuţ să o mai poată face şi pe viitor. Detalii – aici.

2. Încă un caz umanitar deosebit de important: un băiat de 11 ani s-a trezit cu semipareză urmată de complicaţii destul de nasoale şi, cum la noi în patrie medicina este la nivelul anilor ’70, necesită tratament într-o clinică din străinătate. Cum sunt puţini români care îşi permit acest lucru (nu toţi suntem demnitari sau feţe bisericeşti, da?), lăsaţi şi voi un 10-20-5000 lei, să v-ajute Dumnezău! Via Nea Costache.

3. Pentru clujeni: incendiarul Nicu de la Comedica face concurs şi stand-up de Sf. Valentin. Merită! Face!

4. Via Konskriptor, cel mai bun sistem antifurt din România, care pe deasupra e şi foarte moca:

[nggallery id=7]

5. Un Daily Cotcodac marca Eftimie – Cum am făcut eu Let’s do it Romania cu tata si vecinul Nicu:

În urmă cu aproape un deceniu locuiam într-un bloc vechi dintr-un cochet cartier braşovean. Era un bloc construit prin anii ‘50, ceea ce însemna că avea un parc cu vegetaţie destul de consistent, plus un loc de joacă, masă de ping-pong, bănci. Ceva mişto. Câţiva ani mai târziu primarul nostru, care suferă de acea boală specifică primarilor, a mai amenajat un loc de joacă peste cel deja existent şi câteva parcări peste iarbă. Plus ceva copaci tăiaţi pentru că, nu ştiu dacă aţi observat, de vreo câţiva ani toţi copacii îmbătrânesc atât de nasol încât trebuie neapărat tăiaţi pentru a nu pune în pericol civilizaţia urbană.

Dar nu asta e important. Important e că… continuarea – nu-i aşa? – pe Daily Cotcodac.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

  1. lulu Reply

    E uichendul ALA pronis de nevasta, sau de ce te bucuri in halul asta ca e vineri? 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *