Draga Vodafon,

Ţin sa va anunţ si pe aceasta cale ca sunteti o reţeauă de cacauă.

În primul rând pentru că m-aţi sunat de pe număr de Orange să-mi propuneţi un plan tarifar de toată jena. DE DOUĂ ORI! Nu mie, ci părinţilor mei, care aproape au zis da – noroc că abonamentul e pe numele meu şi v-am dat rapid cu Flit, inamicul grăsimii. Mi-i lene amu să caut postarea, că e joi, dar ştii că aşa o fost.

În al doilea rând pentru că mereu la voi la ghişeele alea de relaţii cu clienţii este coadă mare. La Zapp nu era aşa, era mai ieftin.

În al treilea rând pentru că nu vreţi să-mi daţi o ofertă mai cumsecade.

În al patrulea rând pentru că nici nu ştiu de ce, dar aveam nevoie de un număr patru în enumerarea asta.

În al cincilea rând pentru porcăria asta de e-mail.

Păi bă! Ce ofertă, bă? Că nu ştiu despre ce vorbiţi, nu am auzit nimic, la mine pe calc nu merge. Mailul conţine numai link la self care-ul vostru, pe care nu l-am mai accesat din 2004, şi nu mai ştiu dacă parola e 12345 sau asdf.

Şi cum adică sunt noul vostru cel mai important client? Vouă vă place cum sună? Dacă da, trimiteţi şi la Groparu ce fumaţi voi acolo la raionul creaţie. Nu trebe şi udătură, că mi-o rămas de la nuntă nişte palincă bună.

PS: Ştiam io că dacă mirceabadeapunctro renunţă la voi o să vă întoarceţi plângînd la mine, dar este prea târziu – între timp m-am însurat şi încă e bine. Lasă, măi Vodafon, nu plânge: poate e mai bine aşa. Nu e vina voastră, e vina mea.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 36 comments

 1. Pavel Reply

  Bo bine bre, cum sa sune de pe numar de orange? : )) E clar, orange are contract national incheiat cu baselul si tre folosit de toti. Altfel nu-mi explic. sau poa ca nu mai aveau minute. Poa.

 2. EUfemisme..stangace Reply

  Da mah, si pentru un kk de stick de net mi-o cerut nu stiu cate catralione, in orice caz depaseste contul meu activ de la ING (de ala inactiv care creste in anonimat nu ma ating ca nu ma lasa mama =)) ) si dup-aia imi cere si nu stiu cati euroi pe luna sa-mi dea un kk de Gb.. pai eu ce sa fac cu el ca ma invart de ics-shpe ori pe groparu.ro, dau cu stangu-n al doilea stang pe misticul meu glob de vreo tz-shpe ori, il blagoslovesc pe zoso numa de 2-3 ori si-mi zboara Mb-tziii uite-aaaashaaa! =))
  Si-i mai urasc ca italienii is pe vodafucking(a)fon si eu ma cert cu ei tata zaua ca di ce nu recunosc ca-s pe telecom sa-i pot prostii cu un laptop mega de cizmari! 😉

 3. Bogdan I Reply

  Si pe mine m-au enervat rau astia de la vodafone. Am mers ieri, cand era canicula mai mare, la sediul central sa imi iau bilete la Haggard in Bistrita si domnisoara de acolo m-a trimis la sediul de peste drum de galeriile Ferdinand pentru ca nu le merge oarece. Acolo din nush ce cauza nu putea sa imi dea asa ca m-a trimis la Sora 😡 . Aaaaa si cica sa ii zic la aia din Sora ca m-a trimis de pe Ferdinand, ca un fel de pila :)) . Mai bine mergeam direct la Diverta!

 4. mamica_de_sebastian Reply

  Corect,nici mie nu-mi place Vodafone desi aici si-au schimbat numele in Telenor…sint extrem de scumpi..

 5. Dan Ciulea Reply

  ba, am ajuns la concluzia ca marile companii (gen vodafone, orange, rds…bla bla bla) au mult prea multi clienti, si prin urmare, fiind criza, nu vor sa angajeze oameni competenti, astfel ca singura solutie viabila sa mai stea pe piata, e sa faca ceva, incat sa renunti la serviciile lor. Amu’ m-am intors de la RDS, am stat 1 ora, ca sa pot sa reziliez contractu’ cu ei… sunt de kko tati…ti-as recomanda orange, da’ nu pot, ca tin la tine… plm, habar n-am ce sa iti recomand … cred ca Grecia e o alegere buna :))

 6. Alpontos Reply

  au preluat promotia din UK si au procesat-o cu google translate

 7. Dan Ciulea Reply

  @ Dennis , nu am uitat, am luat in calcul ca au revenit in tara mancatorii de lebede…si cum, noi nu avem lebede, tare mi-e frica ca o sa se apuce de vanat porumbei :-))

 8. Alex Reply

  Hai mah ca un pic de sens are!
  A zis bine ala cu Gugal Transleit, Alpontos.
  E un fel de urcare in rank de la client normal la unu’ mai de Doamne-ajuta. Si normal ca nu esti “noul client”, esit noul MV…C (sau cum ne-or zice ei.
  Ti-a crescut factura in ultimul timp?

 9. andreic Reply

  mie mi se pare un pic agramta formularea lor de pe bannerul respectiv. Mi se pare ceva luat din engleza si tradus cu furca…

 10. 01st1 Reply

  Ma Gropare, te vaz cam tinar, tu ai apucat sa bei bere de Sadu de aia buna?
  (scuze pentru off topic)

 11. Elena Reply

  Poate au portat careva numere de orange ca nu le mai ajungeau…. ;;) Zic si eu!

 12. Ciprian Reply

  te-au sunat dp Orange =)) tare….
  Pe mine ma enerveaza cand ma suna cu numere gen 0372… ce e si cu arogantele astea?:))

 13. EUfemisme..stîngace Reply

  Bă, Gropare, ți-e-ți merge ceasul de la blog cu o oră în urmă.. că io la 9 fără 3 minute făceam duș.. și commentul ți l-am trimis de la lucru.. ceva nu-i bine..! =))

 14. One leg man Reply

  ,, Nu e vina voastră, e vina mea. ” – Asta e adaptare din Seinfeld. :p

 15. Blogdan Reply

  Diji cel mai atre, intr-adevar, ca zicea unu mai sus. E bun ca-i moca. Totusi sa nu te puna ala rau sa iesi din oras si sa n-ai vodafonu sau oangele la tine 😛

 16. Marius Reply

  Mie cel mai tare-mi place cum sa stramba angajatii lu’ astia de la Vodafone de prin Moldova (mai departe n-am ajuns) sa vorbeasca cu accente de Bucuresti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *