Eu, tu, Ion si Vodafon

Draga Vodafon,

Ţin sa va anunţ si pe aceasta cale ca sunteti o reţeauă de cacauă.

În primul rând pentru că m-aţi sunat de pe număr de Orange să-mi propuneţi un plan tarifar de toată jena. DE DOUĂ ORI! Nu mie, ci părinţilor mei, care aproape au zis da – noroc că abonamentul e pe numele meu şi v-am dat rapid cu Flit, inamicul grăsimii. Mi-i lene amu să caut postarea, că e joi, dar ştii că aşa o fost.

În al doilea rând pentru că mereu la voi la ghişeele alea de relaţii cu clienţii este coadă mare. La Zapp nu era aşa, era mai ieftin.

În al treilea rând pentru că nu vreţi să-mi daţi o ofertă mai cumsecade.

În al patrulea rând pentru că nici nu ştiu de ce, dar aveam nevoie de un număr patru în enumerarea asta.

În al cincilea rând pentru porcăria asta de e-mail.

Păi bă! Ce ofertă, bă? Că nu ştiu despre ce vorbiţi, nu am auzit nimic, la mine pe calc nu merge. Mailul conţine numai link la self care-ul vostru, pe care nu l-am mai accesat din 2004, şi nu mai ştiu dacă parola e 12345 sau asdf.

Şi cum adică sunt noul vostru cel mai important client? Vouă vă place cum sună? Dacă da, trimiteţi şi la Groparu ce fumaţi voi acolo la raionul creaţie. Nu trebe şi udătură, că mi-o rămas de la nuntă nişte palincă bună.

PS: Ştiam io că dacă mirceabadeapunctro renunţă la voi o să vă întoarceţi plângînd la mine, dar este prea târziu – între timp m-am însurat şi încă e bine. Lasă, măi Vodafon, nu plânge: poate e mai bine aşa. Nu e vina voastră, e vina mea.

36 lovituri, dă-i și tu!