Ba, nu va mai luati de mogul ca scrie pe dailycotcodac, da? Io asa zic. Decat sa vorbeasca la TV, mai bine sa scrie; ba chiar i-as recomanda sa scrie pe hartie, ca monitorul nu il poti mototoli si arunca la cosh.

Intre timp, delectati-va cu foarte simpatica, desteapta si foarte olteanca Vivi Floricica – sau mai bine zis cu scriitura ei. Sau mai bine zis cu cacarezele din viata ei!

Dosarul „Căcăreaza”

Observai azi dimineata pe covor niste chestii mici si negre. Cand ma uitai mai bine, vazui ca erau mai multe. Statui un pic pe ganduri, ma gandeam eu la ceva, dar mi se parea ireal. Ce vedeam eu erau cacareze de sobolan, clar. De unde sobolani la noi in casa?

Hm, o fi. Mi se parea un pic posibil… Cacarezele erau in coltul lui LaptucaPEACE, locul cu calculatorul, loc unde eu nu ajung decat cu negocieri sau cu mancare, mai rar cu aspiratorul.

M-am urcat imediat in motul patului si am inceput sa bobinez. Sa-l sun pe barbatu-mio, zic, primul lucru. Draci! Telefonul era in cealalta camera… Varianta asta, desi geniala, a picat prost. Cum patul era aproape de calculator, incep sa ma intind (Nadia Comaneci la paralele era o biata scolarita pe langa mine) sa aprind calculatorul si sa intru pe mesinger sa cer ajutor. In timp ce eu executam acest triplu tulup tavalit, imi dau seama ca…

Click aici, acum, pentru continuare!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Buha Neagra Reply

  Io trec pe dinaintea retinei cu drag ce asterni tu, da’ cotcodacelile nu tare-mi plac. Nu zic ca-s bune sau rele. Zic doar ca nu-s pentru mine. Da’ de dragul celor pe care ni le raspsodiezi tu din tastatura, da, cred ca merita efortul de a astepta o zi, doua, cu rabdare pina sui iara pe val.

 2. Groparu Reply

  @ Buha: mo, deci pe mine Julica si gasca lui ma face si ma fac sa ma umezesc la pantaloni, intr-un mod chiar placut!

 3. mmm Reply

  personal m-am umezi mai mult daca relatia cu cotcodacu ar fi inversa, da’ fiecare cu ograda lui…

  oricum, fata de motanelu’ piricios e crestere de 10000% 🙂

 4. Matematicianul Reply

  Observ imbarligarea dintre diferite personaje blogariale. Pe blogul spermatozoizilor campioni scrie doar Groparul sau si alti Gigi? Nu de alta, dar am surprize uneori cand ma adresez pe alte profile… 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *