Da, chiar. Ce urmeaza dupa asemenea tuseuri rectale? Sa candidez la Primaria Bucuresti, ca interdependent? Neee…!

Preluare din 7 plus si www.visurat.ro, scris de acelasi inegalabil Julius Constantinescu, baiatul lui Mihai Constantinescu, ala care cânta “Iubiti si cainii vaganbonzi”:

Din ciclul “Mama, tu m-ai facut, io te-omor!”, prietenul meu imaginar Groparu a scris un textulet foarte dragut pe blogul lui, www.groparu.ro (site pe care vi-l recomand cu caldura, mai ales daca va era un dor nebun de glumele bune din armata sau daca sinteti un taximetrist cu preocupari intelectuale). In fine, destul cu reclama, va las sa cititi textul, in caz ca si voua va place sa glumiti cu mamele voastre si aveati nevoie de o idee tare, sa le bucurati batrinetile.

“Mamaaaa, ma auzi? Servus, mama… nici nu ai idee unde ma aflu!!! Tii minte ca mi-am tot dorit sa zbor cu elicopterul? No! Ghici unde sint acum? Da!!! Is in elicoper… tu stii ce fain e??? E de-men-ti-al!!! Vorbeste mai tare, ca nu te aud… Da, ma lasa sa vorbesc la telefon, ca nu e ca avion… E super! Sa vezi ce fain o decolat, ca nici nu am simtit… asa mici sint casele de aici! Cred ca zburam la vreo 2000 de metri, e bestial… Ce zici? Te aud greu, ca face motorul atita zgomot… A, ce caut in elicopter? Pai e un elicopter SMURD, ma duce la spital…”.

PS: Tanti mama lu’ Groparu, este ca v-ati distrat, nu? Vedeti ca saptamina viitoare pregateste una si mai tare, o sa va tineti cu miinile de burta: “No, mama, vorbeste mai repede, ca acu’ arunca astia cu pamint deasupra si pierd semnalul!”.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. julius Reply

  Pentru asta cu “fiul lui Mihai Constantinescu” n-o sa te uit niciodata, Gropare! De ce joci, ma, murdar? De ce nu ma lasi sa ma fac de cacat singur? De ce eu pot fi un baiat extraordinar si nu spun nimanui ca esti fiul lui Ricky Dandel?

 2. Groparu Reply

  OMG!!! Deci de-aia mi-o zis mie vocea… stii ce mi-o zis? Zice “Ricky ala de respira greu… stii cine era? Era ta-su, mah…”

 3. hadean Reply

  amu după una ca aiasta, crekă numa dacă îi fi cetat pă o cruce din cimitiru vesel din săpânţa, zis şi temeteu, mă mai poţi surprinde. nu-i bai cine-i su cruce, numa tu să nu fii. nici n-ai cum bată-mă, căz doară tu eşti groparu. no, m-am liniştit io sângur (că tăt zâce omu de armată, când numa sângur te putei linişti).

 4. julius Reply

  @Cala: stii cum se spune, ca aia mai slabi se aliaza intotdeauna impotriva celui mai puternic (sau mai inteligent, nu mai tin minte exact :D)

 5. Turambar Reply

  Cine’i mai inteligent in toata bulibasheala asta? Ca nu prea am intzeles egzact. I feel slightly intellectually challenged…

  :blink:

 6. un om Reply

  la partea aia cu iubiti si cainii vagabonti… plecam deja sa caut formularul de aderare… cand am vazut ca-i pentru intellectualy challenged… am zis musai tre sa ma inscriu si io…

  dar totusi… cine-i tata la cine?

 7. Andrei Crivat Reply

  @un om: ce n-ai inteles ? Mihai Constantinescu e tata lu’ Ricky Dandel, care e tata lu’ julius, si groparele e tata lor.

 8. seliman Reply

  si dar atuncea Anastasîia aia a lu’ Lazariuc a cui mamă-i? Şi cine-i norocosu’ frate dîn incest cu soaţia lu I.I. Ţiriacele? 😀

 9. un om Reply

  @Andrei Crivat:
  asa mai suna plauzibil ca prea erau… incurcate

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *