resize-of-gropar.JPG

Eu am telefon de la Orange. Telefon mai destept ca mine, si asa de destept ca pana si Oedip si-o luat (vedetz ca Oedip nu e ala cu mă-sa).

Telefonul de la Orange are abonament care trebuie achitat nu in functie de puterile tale financiare (destul de violate in ultima perioada), ci de apetitul companiei care providuieşte serviciul.

Această companie guiţă dacă i se pare că tu ai de gând să nu plăteşti factura o lună. Şi îţi trimite SMS-uri gen “Bueeeeey, abonatule, daca azi nu îţi achiţi factura îţi suspendăm numărul!!! Achita repede factura şi intră #131* ca sa confirmi plata, că şi compania trebe să mănâncă!”

Groparu intră repede-repede pe steluta-unu-trei-unu-diez si când să confirme plata ii apare mesaj: “Toate facturile către Orange au fost achitate!”

Având în vedere că Orange este o companie iresponsabilă, nehotărâtă, cu schimbări bruşte de păreri şi veşnic nemulţumită, care cere mereu bani si nu e niciodata multumita cu ce buget de cheltuieli are, care crede ca numai ea are dreptate, părerea mea este clară: ORANGE E FEMEIE.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. nebuloasa Reply

  ca fost reprezentant al maretului Orange, pot sa-ti confirm: e plin de femei acolo, si io cred ca faza cu CEO care e barbat e asa numai de fatzada. drept urmare, n-ai vrea sa vezi comunicarile interne Orange (cum ar veni, alea de le citesc amploaiatii): menopauza+pauza totala+”ti se pare ca sunt grasa?”+istericale+”draga, ma iubesti?” etc

 2. Mayol Reply

  Bai Gropare…ce sa zic?? Esti prea porno frate…ieri te-am descoperit intamplator..si imi dau lacrimile (de fericire) cand mai citesc cate un post de-al tau!! Numai bine si ‘mmmmmm……uie’ la orange daca tot e femeie!!

 3. iovan Reply

  orange e de fapt romtelecomu clonat, care striga “kill me”, ca in Alienu lu Jeunet.

 4. Turambar Reply

  Si ca sa continuam pasentza logica, draga Gropare, ce ne indeamna pe noi natura, Doamne Doamne, Biblia shi presiunea sociala sa facem cu fomeilie?

  Ai? Aud? Hint: are de’a face cu lichidele corporale.

  Mama ei de Orange…

  🙂

 5. oedip Reply

  ai vrut cumva sa spui: orange e o curva proasta? (dar t-o fo jena castiuce obraz finutai!)

  :)))

 6. aha! Reply

  de-aia i-ai zis tu asa de usor DA, la oferta. s-amu ti-o iei….

 7. seliman Reply

  Orange e de fapt sora geamana a lu Vodafone, iar mama lor e Romtelecom care s-o frecat cu Cosorom(care dupe ghivorţi e pe numele de fată Cosmote) iară io nu mai înţeleg nimică, pe sistemul care e tata lu Riki Dandăl, a lu’ Mihai Constantinescul care de fapt tata lor e Groparele.. :)…:D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *