În primii mei 1000 km cu ea am reuşit următoarele isprăvi:

– rămas de două ori în pana prostului, înfruntat priviri încruntate de la MOL că de ce înfig benzină în sticlă de apă Dorna, răspuns că-s şi începător, şi şi prost, şi sunt exonerat;
– băgat benzină de care nu trebe în rezervor;
– omorât bateria, schimbat bateria;
– stricat încuietoarea, schimbat încuietoarea;
– stricat ştergătoarele, condus pe ploaie fără ştergătoare, evitat accident, sughiţat mama mea, dar şi a lor, schimbat siguranţa, reparat ştergătoarele;
– condus cu frâna de mână trasă şi şocul pornit zeci de kilometri;
– rămas în pană în giratoriu în Mărăşti, împins maşina până în benzinărie, de m-or claxonat ceilalţi participanţi la trafic că şi amu îmi fac urechile iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;
– loat la ocazie una bucată unguroaică pe nume Erzsebet – ce nume simplu! – de la Mediaş la Cluj, punctat drumul cu replici memorabile gen “eşti unguroaică? no, azi la unguroici nu lom bani pe ocazie, ca e oferta specială, şi unguroicile place la mine!”, “pfuaaaai, ce bună o fost pălinca aia de azi-dimineaţă!”, “te rog frumos să mă ierţi că nu pot pune manele, da’ mi-i stricat casetofonu!” şi “te rog frumos să mă trezeşti când ajungem la Cluj!”; başca, fincă nu mere casetofonu, am delectat-o cu pesa mea şi a Crivăţului, pe care o am pe telefon, ca orice manelar pe care se respectă. I-am mai zis şi că dacă se strică maşina e din cauza ei, şi o dau în judecată; şi dacă fac accident o las la şoferu ălalalt ca sclavă sexoală ca despăgubiri; şi dupa aia ă să o chem să jure strâmb, cu mâna pe Biblie, împotriva departelui eu, că eu devenisem aproapele ei. Şi că să-mi zică cu ce maşină cu numere de Covasna care vine din faţă vrea ea să mă joc chicken.

La final i-am cerut prietenia, da’ o zis că nu mai are, că e închis la pită.

E, mai exagerez şi eu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 22 comments

 1. KillerINC Reply

  Erzsebet inseamna Elisabeta sau Eliza in Romana … am avut io o pretena de o chema asa si bunica-sa era unguroaica …. si Șoni se zice la Alexandru … e ca sunt destept ?

 2. Adela Reply

  Eu cand am condus prima si singura data dupa ce mi-am luat permisul am blocat circulatia intr-un sat din cauza unei vaci… Am trecut de o turma intrega si apoi m-am panicat in fata uneia singure… Si mie imi fac urechile tot cam asa…

 3. borg Reply

  De amu inainte, daca vad ceva visiniu pe marjinea drumului si care aduce a ceva cu roti, usi, volan si aud ceva sunete de provocat sughitat venind de acolo, o sa am grije sa am cable de dat corent si o stecla cu fotoghim, macar ca motoru meu ii mai tractorist ase..

 4. ana Reply

  si eu cu pejotzica asemenea, da’ numa daca vad vreo bucata fata cu mainile a atentionare in geam

 5. Groparu Reply

  @ KillerInc: Si Erzsi, diminutuvu, cum se traduce? Elizab? Eliz?

  @ Adela: io ma blochez prin cluburi prin fatza vacilor. Si la munca. Si in trolee.

  @ Borg: deci masina mea are mare nevoie de un sofer!!!! cata vreme nu e nimeni la volan ea merge numa-n fatza, mai ales daca are frana de mana trasa, deci e ok.

  @ Ana: si io as tot lua fete, nu numa-n Dacitica, ci si-n garsonierica. Da’ ele tăt nu vrea.

  @ Mordechai: ai, mo, ai Dacie finca te-o rugat Basescu sa buy Romanian?

 6. Groparu Reply

  @ Night-Elf: ba nu, ca era cumsecade, tare de treaba si calumea. Amu daca umbla, cum sade bine secuiului, cu brisca in geanta, asta deja nu ma mai privea decat cu un ochi sashiu.

 7. cilu Reply

  Unul dintre claxooanele din Marasti era de la mine. blocai sensul giratoriu cu furia rosie, ce era sa fac. Abia in dreptul masinii tale te-am recunoscut.

 8. Groparu Reply

  Dap. E cam freaky sa stii ca te cunoaste lumea prin oras si tu nu pe ei.

  Daca ma vezi prin birt intre cracii unei minore, pls nu zi la nime’.

 9. Groparu Reply

  @ Sibilla: vazut, semnat, totally agree!!! Bafta, rupe-le fâşu’.

  @ under-the-bridge: stii, faptul ca mai exista oameni in lumea asta care sunt la fel ca mine, si care pe langa asta mai au si drept de vot, nu mi se pare chiar deloc linistitor! 😐

 10. T de la TIMIŞOARA Reply

  a mai bună maşină-i aia primită moca de pe la vreo multinaţională unde bagi ca fraieru’ pentru propăşirea şefului ăla străin în topu’ ăla Forbes.

 11. kleine Eule Reply

  dar n-ai busit portiera din prima saptamana deci n-ai fost un incepator de incredere =;

 12. Flămându Reply

  Da ce cautai la Medias? No, pana prostului e a prostului…da can bagi motorina in loc de benzina ce e?

 13. borg Reply

  Ma, io nush ce sa zic cu motorina in loc de benzina si invers, da cunosc 2 cazuri reale unde ominii o bagatat corect ce scria ep pompa si cand colo era altceva. Si amandoua la patriciu incorporated. Pe cand o vinit omu cu motoru busit, erea lipita o hartie peste dizal si scria benzinape ea.

 14. Groparu Reply

  E, asta-i – sa zic asa – unchiu’ din America.

  A mea e pe carburator si cere numa benzână fără aplomb.

 15. Cip Reply

  🙂 asta e sigur posesoare de carburator si ea, insa ma indoiesc ca ar avea catalizator, deci sigur e cu benzina cu plumb.

  esti sigur ca mandria ta e mancatoare de “fara plumb”??? penca si deoarece daca e “cu plumb” are gatlejul pe care intra teava cu benzina mai larg si poti baga in ea si cu plumb si fara… daca ar fi invers, gatlejul ar fi mai ingust si sigur nu ar incape teava de la “cu plumb”…

  nu ma pricep eu la mecanica dar din ce-am mai auzit daca bagi fara plumb intr-o masina normala ii uzezi mai repede nusce supape, cilindri si alte maruntaie motoresti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *