Deci zilele estea Groparu doarme in deplasare, finca nasii lui, neste personaje cu adevarat balzaciene, au treaba pe la spitale prin Cluj. Daca sunteti tineri si sanatosi, si parintii va traiesc, sa nu mai cetesc pe bloage postări cu “Azi nu am kef de nimic, şi nu vreau să vă văd pe nimeni, şi nu aveţi decât să ma ***********************”, OK? Ca va sparg la dovlecel de deprimati, EMO kids si nu-mai-pot-zice-ca-am-zis-ca-nu-mai-scriu-cuvantu’-fututzi.

Dar pana sa ma dispar la scoala de soferi si apoi la spitale, sa le ridic moralu sau sa le tin morala, nu mai stiu, tin numa sa va zic asta:

Sor-mea, cand s-o maritat, o primit cadou de nunta de la nashi un set de strachini – probabil ce primisera si ei de la altcineva de ziua lor, ca la mine in familie se poarta. Si sor-mea o zis: tu mama, io nu le ieu, ca mie nu-mi plac, is penale, vechi, din anii ’70, si prefer sa ii sparg in cap la barbatu-meu alt fel de oale! Deci tine-le tu. Mama zice: nu le tin io, ca le vede nashii, si se supara pe mine; las’ ca i le dau lu Groparu la Cluj, ca acolo-s in sigurantza!

Ei! Si aseara, cand vin nasii la mine acasa, ce oale si farfurii si strachini zaceau nespalate din luna aprilie la mine in chiuveta??? Si de ce or facut nasii mei ochii cat cepile? Si de ce m-or intrebat ca de unde am asemenea farfurii frumoase, si io le-am zis ca le-am cumparat din targul de vechituri?????

PS: oare voi putrezi in iad, finca mint?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. cilu Reply

  Bai,ii fi tu oare Groparu din Caminul 14 de acu’ cativa (4-5) ani ??
  Si cu care m-am certat eu la o mica betie prin Jay’s??

 2. nenea cosmos Reply

  bă groparule care eşti, da’ tu nu ai învăţat la şcoala generală că cea mai bună minciună îi adevăru’? Recunoşteai smerit că aşe de mult ţi-o plăcut străchinile cele că dacă surioara ta nu ţi le dădea ţie le-ai fi răpit într-o noapte numa’ ca să le ai tu. Şi pă urmă naşu, la insistenţele naşei, din supărarea lui de zici că e cu trebi prin spitale tot îţi aducea în seara asta o glajă cu ceva fain, numa’.

  Ocazie cu care mi-am adus aminte de un banc cu ardeleni pe care l-am auzit aici in Bucureşti de la un oltean.
  Cică se duce părintele la cărciuma din comună. Intră, binecuvîntează pe toţi şi cere o măsură de la cîrciumar. Acu popa cam avea obiceiul de nu plătea, mai binecuvînta niţel şi se cărăbănea. Cîrciumarul stătea cu sticla în mînă şi se cam codea să toarne. Părintele îi zice:
  – Măi fişior, amu dă numa’ glaja-ncoace, că beu direct din ea, nu-i bai, nu mai speli un ţoi că gura me îi căt măsura.
  Ia popa sticla şi începe a turna fără limită. În timpul ăsta cîrciumarul îi zice:
  – Dară cacu-m-aş în măsura ta părinte, că-i spartă.
  Aşa bancuri îmi spune mie Cosmos cel venerabil, Dark Vader, tata. Şi nici nu mai respiră greu că s-a lăsat de fumat. Aşa mai aflu şi eu cum e dincolo de munţii noştri.

 3. Groparu Reply

  @ cosmos: deci faza cu mintitu nashilor mei e dementiala. Si bah: daca tot minti mai bine ca mine, nu te faci politician? Te votez in fiecare zi, jur!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *