Ca sa va intre bine-n cap: cu sibienii mei, orice chef iese asa cum se cheama mai nou firma Benq, adeca Qisda.

Cand ii am in preajma, io tare ma bucur, desi ficatzii mei protesteaza de fiecare dat’. Io ce sa le fac? Mie nu prea imi pasa, chiar daca a doua zi ficatii se aliaza cu capu’, si sunt atacat, ca Imperiul Roman, din trei parti de dureri migratoare (a treia durere este, bine-nteles, durerea la la 4 kilometri din fatza cotului).

Deeci. Se pleaca cu ocazia din Cluj, io încă şchiop de la folbal, se gaseste o masina cu un nene care incearca sa ma combine cu fiica-sa, io refuz politicos, fincă nu are rost să o nenorocesc pe biata fată; si care sofer vorbeste cu un alt ocazionist din Târnaveni, amandoi mai în etate, despre ce ficiori erau ei odată, si câţi boxeri, caratişti şi mineri or nenorocit când erau tinerei.

Preluat din frumosul oraş Copşa de către Greuceanu, care îşi ducea muncaşii acasă. Am văzut la castele săseşti pe acolo prin satele alea gen Brateiu şi Biertan că Valea Loarei s-o ascuns de frica sa nu fie violată. Acolo E DE MERS!!!

Claro ca la un moment dat ne-am oprit din cauza oilor. Care se uita la noi cu ochi straini şi goi.

dsc01128.JPG

Ca sa va dati si voi un pic seama de ce si cum, iote ce ghiers filomelic pe capul nostru!

[youtube e8_fEboEPWE]

Ar mai fi foarte multe de spus, din care spicuiesc: că am ajuns să dorm în acelaşi pat cu Greucică, şi ăsta, la fiecare ghiont, sforăia în altă gamă. O scos din el 64 de game in 4 minute, că io cred că d-aia o murit Pavarotti, de ciudă! Şi alte chestii, nu va mai plicti. Că nij nu le mai ţin minte.

Dar apogeul urmează numai după chef.

Ma duc astia cu masina in Copşa Mică. Aveam tren la ora 1.

Îmi iau bilet, mă pun să aştept.

APARE UN TREN PE CARE SCRIA “CLUJ”, DA’ CARE MERGEA CATRE SIBIU.

Imi zic io-n sinea mea:

– Baaa, ce prooosti, da’ projti-projti is astia de la CFR! Pai Cluju’ e-n stanga?

Dati-mi voie să vă luminesc: da, era în stânga, fincă trinu’ făcea un mic ocol spre Teiuş.

Sun repede prekinii – Băăăăă, veniţ să mă loaţ că am kert trinu!!!

Ajung in Sibiu, unde stau la ocazie. Şi unde, deşi încă nu îmi trecuse smogul din faţa ochilor, şi eram nebărbierit de vreo jde zile şi plin de tină – că la un moment dat făcusem rodeo cu mine însuşi noaptea de dinainte – şi crecă şi miroseam zdravăn a pălinca de la micu’ dejun, opreşte o maşină.

Înuntru – doo hiper-bunoace.

Deci ce scrie pe saitu asta al meu e 100% adevarat.

INCREDIBIL, am zis, AVETI INCREDERE SA MA LOATI PAN LA CLUJ? Da, zice ele, hai ca facem o fapta buna!

Aveau incredere in mine, care, ma repet, mirosam a palinca si eram nebarbierit, si privirea mea era aceeasi pe care o am cand ma uit la orice fomee – adeca se tradeaza ca as face cu ea (nu cu privirea!) aceleasi chestii pe care le face Jenna Jameson.

Dar m-am comportat frumos. Mi-am râcâit o ultima bruma de bun simptz de pe fundu buzunarelor.

Si având io, aşa, o viaţă ca soarele sfânt de pe cer, şi plină de imprevizibil pe care eu mi-l auto-creez, cum dreq să renunţ io la sait???

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. Usim Reply

  Cuvintele d-voastra ma doare si ma bucura. Si, si ce s-a mai intamplat? De ce te-ai oprit din povestit?

 2. clarvazatoarea Reply

  Apai no draga gropare, io pe kine te si vad pe la 65-70 de ai, asa, cu musteti si ochi straluciosi, si libidinos, libidinos la greu.
  Acu nu te supara, no.

 3. WhiteWolf Reply

  Daca-i cu si din Sibiu n-are cum fi decat bine si de foarte bine.
  Sfarsitul povestii. 😛

  p.s; normal ca s-ar fi incalecat pe o shea sa ne zica toata povestea ashea -pana la urma- numai ca ,sa fim seriosi, de cate ori se intampla sa iti acorde bunoacele (douã) incredere intr-o viata de barbat ?
  Zau, cred ca merita circumstante de alea de atenueaza 🙂

 4. Groparu Reply

  @ nana, Usim: deci io zisai ca râcâii o brumă de bun simptz şi astfel nu fusăi nevoit să le cer nimica! 😀

  @ clarvazatoarea: te rog frumos sa-mi citezi cand am zis io altminteri!

  @ Lupulainu: exact d-alea erau! circustante circumstantiale!!!

  @ dariusf: apai puteti, de exemplu, citi http://desprepsd.wordpress.com/

 5. lilith Reply

  si ai lasat tu fetele alea la greu!! urat din partea ta gropare! pai tu crezi ca te-or luat in masina numa ashe… de dragu soarelui? n-au capatat si ele o atentie, o maslina, ceva?? rusine! si au mai si avut incredere in tine… inseamna ca areti bine si nebarbierit, si cu tina si mirosind a palinca! iuui

 6. Groparu Reply

  Deci ori m-or loat pentru alte talente de-ale mele pe care le-or ginit in ciuda moacei, ori finca trebuiau sa auza de groparu.ro, sait pe care, de alfel, nu il cunosteau, si nici nu aveau de gand pentru a-l vizita!

 7. zau asa! Reply

  nu te-o recunoscut ca esti Groparu’? si nu s-o dat drept italience? pfiii. quando mai usci tu la ocazione, vengo io sa te iau, sa spalam o data, pardon, odata rusinea natiei.

 8. WhiteWolf Reply

  @zau asa, pe repede inapoi cateva posturi pana dai despre si cu opinia Groparelui pe muchea la ce se intampla la italienici
  Si-ai sa vezi 🙂
  Quando vine vorba de Italia(na) nimic nu mai face ,Groparu, la buna intelegere. Numa’ cu violu si cotropirea dovedesti 😛

 9. zau asa! Reply

  @ lupuilane (suna fain). sint la zi, sint la zi. consimteam deci, pentru onoarea patriei. la cum il vaz, nu cred ca plec cu regrete.

 10. john_doe Reply

  Auzi,ba,Gropare!Este o vorba:”Dupa o betie clara,oriunde ma lovesti, tat la ficat dai”.Cre ca ti se potriveste de minune

 11. Guru Reply

  La Multi ani!!!!!! Sa o tii tot asa, esti tare GROPARE, ceaules!!! La multi aniiiiii!!!!!! iti citesc zilnic ispravile.

 12. si mester Reply

  La mu(l)ti ani! de ziua ta iti dau neste foto de la un chef daca-mi dai neste chestii ramase la tine. nu intram in detalii ca nu pe toata lumea intereseaza ca am o galeata ,un spaclu si o surubelnita la tine.io de ziua ta am net, dupa o abstinenta de ha-ha.iti urez sa-ti rezolvi si tu o treaba de-asta birocratica. daca-i cumva pe la cadastru sa-mi zici si mie cum ai facut

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *