Stam intr-o zi cu un englezoi la o terasa, amu-s vreo 2-3 veri, si ne mestecam linistiti berile, gâfâind de căldura asfaltica.

Si la masa de langa noi apare o gajica voinica, genul ala de femeie grasa căreia ii sta bine asa, plină de carne pe os (voi, masculii, stiti despre ce vorbesc!), deci o voluptoasa d-aia care isi tine spatele drept de ii face ţâţele mult mai mari decat is ele de regula, cu pantaloni transparenti sub care se intrevedea sârma aia de tanga neagră care despică în două un ditamai curu’ pe care puteai construi lejer un cartier rezidential select. Genu de femeie care te invita sa te cateri pe ea din prima, si pe care nu vrei so iubesti si sa esuezi cu ea prin casatorii: vrei numa sa te joci cu ea de-a animalul cu doua spinari şi să transpiri pe ea pana slabesti de ajungi ca o umbră.

Avea dama asta bucile ca neste dune de nisip, promitatoare de voluptoase naufragii; tricou’ scurtuţ tip maieu ii dezvelea cutele abundente din jurul buricului, şi primul instinct de mascul care îţi trecea prin creieri era sa iti freci palmele de burtica ei bronzata si sa te-nfiori de la caldurica ei abdominala, da, si sa redescoperi uimit cat de sexy este rubensianismul trupului feminin; eventual sa si tresari la descarcarea electrizanta a freacării de piele flamândă de piele flamândă.

Întreaga ei figură respira un manelism de un erotism copleşitor: era plină de lanturi si inele de aur care străluceau cu atât mai puternic cu cat se reflectau in oglinda mată a pielii ei bronzate, si iti luau ochii si mintile. Fuma cu pasiune si lasa ruj pe tigare si avea si glas ragusit, asa cum sede bine unei nimfoaie imbracata in alb; si când glăsuia, nu îşi reprima deloc pornirea, naturală, de alfel, de a face referiri la tot felul de organe care au mirosul şi gustul lor propriu, care diferă de cel al restului corpului uman. Când râdea, râdea râsul ăla de femeie care vrea cu orice preţ să fie băgată-n seamă, de zornăiau parbrizele; şi – by God – băgată în seamă, asta era. Până şi englezocul meu o remarcase, şi se chinuia să priceapă ce înseamnă cuvintele alea pline de consoana P pe care le scotea domnisoara asta de o vulgaritate si de o sexualitate uluitoare; si finca nu intelegea, se multumea sa studieze arabescurile sutienului ei care se intrezăreau prin tricoul transparent.

Oftând (niciodată genul ăsta de femei nu m-or băgat în seamă, spre nefericirea mea, pentru ca io nu-s un BMW-type-of-guy), îi zic lu englez:

– One day, ii zic, one day I’m gonna fuck a really vulgar woman!
– Come to England, zice asta, sec.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. hadean Reply

  amu ţ-oi spune, că pântru iel bistoş cadâna iera ceva egzotic nici câtuş de puţân vulgar. şi oricum, tăt îi bine că nu ţ-o spus “gou tu bulgaria” o ,mai rău, “gou tu vulgaria”, ceea ce, dacă iera american, să putea şi întâmpla.

 2. Emaginatoru Reply

  Maestre, respect pentru putirinta de a placea o asa un exemplar. Eu nu pot sa ma autoeduc in acest sens.

 3. gb Reply

  @Emaginatoru
  Berile si caldura asfaltica ajuta procesului de autoeducare.

 4. mo Reply

  Si la a cata bere zici ca ai remarcat gagica? 🙂

  Daca ar fi sa dau crezare unui tip care a stat in Londra vreo 4 ani, sunt multe gagici vulgare pe acolo, rotunde, intolite aiurea si mereu bete seara. Nu ma pot hotari daca asta e un lucru bun sau rau…

 5. !?_Je_?! Reply

  No, parca ai mai pomenit de chestia asta….
  Ntzz, ntzz ….
  Running out of inspiration, Mr. Groparele?

 6. Groparu Reply

  …running out of brain cells, I am! 😀

  wespect ca ai tinut minte, ca io, la 500 de postari cate am, deja cam derapez, dupa cum bine se vede ;;)

 7. !?_Je_?! Reply

  He, he!
  Daca’ai stii tu cu cata dedicatie te ‘citeste’ unii/unele … like there’s no 2morrow!
  Las’ ca vin si zile mai bune, ai sa vezi!

 8. Groparu Reply

  Or sa vie zile mai bune, aia-i clar, da’ inke n-am de gand sa mor, ma-ntelegi.
  (paradoxal, amu la radio canta Queen – who wants to live forever)

  Mersi ca ma cetesti, inseamna ca si tu ai un job in care nu faci nimic toata ziua si mori de plictiseala! 😀

 9. Groparu Reply

  @ Andreea: they’re everywhere. Intr-o vreme erau si prin baia si patul meu, da’ intre timp nici p-elea nu le-am mai putut combina!

 10. Andreea Reply

  @!?_Je_?!: maa, trebuia sa te faci ca ploua…. 🙂

  Noi toti care scribalim pe aici suntem oameni smecheri care fac multitasking, nu Gropare? 🙂
  Hai zi ceva frumos si de noi….take away the guilt.. 🙂

 11. Mari63 Reply

  Am ajuns sa te citesc in fiecare zi….de cand cu ziua Denisei.
  Ma intrebam azi daca ai reusit ce ti-ai propus,,I’m gonna fuck a really vulgar woman…..,,(curiozitatea…bat-o vina!!)

 12. Turambar Reply

  Waw. I mean uau.

  Waw.

  That’s one helluva post, mate. Poetry in motion. Limbajul la maxima sa putirintza, onirica shi erotica shi ecspresiva shi lamuritoare.

  Ba Gropare ba, mata chiar shtii sa scrii, bre.

  And, incidentally, you just made my day. Although it’s a bloody clumsy crowded professional day.

  Sa ne traieshti, poete! Si dupe ce le futzi cu BeeMVe-ul, fa-le pachet shi DeHasheLuieshte-le shi catre poftele noastre balcanice, aici pe malul garlei dambovitzene. Le ashteptam cu entuziasmul tare.

  🙂

 13. zgura Reply

  Aha, as vrea sa subliniez un aspect mai subtil al acestui post, si anume pentru toate femeile pe care Groparu le-a:
  puteti dormi linistite, Groparu nu va considera ca fiind niste femei foarte vulgare. Si asta ar putea fi chiar complement de 8 martie

 14. florin Reply

  ma numesc florin mihai, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0723022632. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.
  :> :> :> :*****

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *