Stefan cel Mare a zis ca Romania este tzara pwlii lui Groparu!

Cum asa?

Dacă vreţi să ştiţi, săriţi direct la finalul postării. Dacă nu, citiţi in continuare, că tot acolo ajungeţi, ca am verificat.

Deci Romania, tzara care nu eu am ales-o, si pe care nu ma iubeste, finca daca ma iubea, nu ma frustra, vrea sa devina mare putere regionala. Si pentru asta are nevoie de doua chestii: 1) potenţă armata; şi 2) un duşman extern pe masura. Sau macar una din astea doua criterii.Patria mea, ea, dusmani externi nu prea are, asta se stie, in afara de Marea Neagra, care erodează ca nesimtita plajele tristului litoral romanes, si autoritatile e neputincioase, finca zic, ca si cu zapada, că Marea Neagra a venit prea repede anul asta. Neavând dusmani externi, Romunica vrea măcar potenţă militară, aşa că îşi va cumpăra ditamai flotila de avioane multirol – şi oscileaza între Eurofighter si Gripen, niste bunaciuni de avioane minore de-ti lasa gura apa, si neste matusi mai batrane, din America, F16 le zice, care vor fi mai second-hende si care cand decoleaza trebe sa se razime usurel in baston.

In ultima vreme, se pare ca F16 au avut banuti mai multi de cumparat articole prin presa romaneasca, asa ca se vehiculeaza ca vom cumpara, totusi, batranicile elea americance. Poanta postarii mele este: Bă, Tăricene, nu ar fi super tare să aplici taxa ecologică de a doua înmatriculare şi la avioanele astea? Nu ar fi asta super-super tare???

Şi acum, ca să ştiţi şi voi de ce trăiţi în ţara pwlii mele, cetiţi aici: Stefan cel Mare (stiti voi, voievodul ala de fapt mic de inaltime) zicea ca tzara nu e a voastra, ci a urmasilor, ori urmasii mei sunt inca in faza de spermatozoizi campioni, care, dupa botanica pe care o mai stiu si eu, sunt depozitati in cazărmi, acolo, în oole mele – care este, că tocmai le-am pipăit, deci Romania, dragii mei, apartine oolelor mele! Care apartin pwlei mele! Deci România este a pwlii mele!

Mi-i si frica sa ma intreb voi ai cui sunteti, ca-mi pierd cititorii.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Ciprian Reply

  Mai Gropare, era sa-mi trezesc nevasta – am ras de unul singur – la 2 noaptea, dupa ce am cetit ce ti-o mai nascocit mintea ta de Gropar campion.

  Asa logica si asa fir epic… mai rar.:))

 2. hadean Reply

  apoi de bună samă armata română cu forţele aviatice din dotare cercă să mă asigure că n-o fo prost ăla care o zâs că “doar pământul e mai sus decât noi”. poi după mig-urile cârpite cu gumă turbo de ruşi după afganistan (afganistanu ăla cu rambo) vre să cumpere efşaişpeurile cârpite cu chicken mcnugheţurile americăneşti? aş zâce că-i naşpa.

 3. Emaginatoru Reply

  Armata romana nu face nimic. Mai merg 20 de zoldatz sa mentzie pacea cu fortza. Moare unu-doi si restu vin acasa. Da pen’ aia 20 armata ia banii cu galeata, se pensioneaza la 45 de ani cu pensii uriase si mai si traiesc inca 45 dup-aia.
  Nu avem inamici da pompam fonduri in Armata. In schimb cu bolile si lipsa de educatie ne luptam zilnic si nu sunt bani de spitale si scoli, de salarii, de dotari, de educare. Si culmea toti sunt bugetari.

  Deci nu se pune problema daca ne trebuie F16 sau Eurofighter. Cate spitale s-ar putea renova de banii aia?!

 4. Catzaua Reply

  bine ca nu iau messerschmitturi de prin ’40-’50. de fapt, nu si le-ar permite ca pret la ora asta, ca-s antichitati deja. de ce nu fac avioane din hartie? usor si simplu. si asa traim intr-o vreme in care toata lumea pretinde [pretindem ca ne pasa, pretindem ca muncim, pretindem ca avem o tarisoara promitatoare care in curand va fi pantre hele mai cu coae din raion] asa ca ieftin, usor si cu un pic de imaginatie, trantim o flota d’aia de avioane [nu-i musai sa fie d’alea origami, da’ ar iesi mai artistice] si ne-am scos.

 5. voluntara Reply

  eu sint a Romaniei . hotarita. astept chemarea la arme. big grin.

 6. Catzaua Reply

  @voluntara: *even bigger grin* de unde tastezi? daca esti pe dincolo o sa-ti ia cam mult sa ajungi la baza.

 7. Sweeper Reply

  Nene Gropare!

  1. Buna concluzie! Esti un bun crestin, aplicand cinstit si pioniereste doctrina biblica “crestetzi si va inmultzitzi”. Deci da.

  2. De avioanili lu arata romana mi se rupe. Vand bajetzii la Belgrad niste tzevi de irigat super mijto, 9K32 Strela le zice, le pui pe umar si te chiorasti dupa avion… Cand strangi mai bine maneru’ (si tragaciu’), pleaca o chestie si ala se apuca sa imite MiGu’… Adica ara terenu’ tzaranului! Ieri era 55k euro una, la mercurialu’ pietzei, cu livrare la Timisoara (btw, frumoz oras si ala).

  3. De armata romana mi se rupe. Imi iau frumoz CZ-u’ meu cehesc (de la febletzea mea Sylvia Saint) model 750 Varmint (adica-i pt daunatori), si-i iau la bucata. Un reload ma costa 1.2 RON. Ieftin ca braga.

Leave a Comment

Your email address will not be published.