Pe mine nu ma prea ceteshte lumea, dupa cum se vede, si asta e destul de frustrant. Recordul meu personal de vizitatori fusa de aproape 600 oameni/zi.

Si atunci stau io asa, pe scaun, si ma gandesc: oare in tzara asta is numa aproape 600 de oameni inteligenti?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 33 comments

 1. manole Reply

  daca is inteligenti, atunce n-ai socotit bine. trebuie imultiti cu 2. asa se face ca ai 1200. si ca sa nu mai spun ca, s-ar putea, nu spun sigur si nici cine,un inteligent apare o data da’ cetesc cate doi. 🙂

 2. Mih_nea Reply

  cred ca sunt(em?) mai multi, nu te promovezi tu cum trebuie 🙂
  eu de exemplu am aflat de groparu.ro acum nici 2 sapt., de la o forumista de pe agf.ro
  da’ stii cum e bulgarele de zapada, odata ce incepe sa prinda viteza creste mai repede

 3. vizionarul Reply

  nenea groparu, io va cetesc de pe trei IPee diferite: de acasa, de la scarbiciu si de pe la shefu din birou… ashe ca, io incerc s-ajut. 😛

 4. Dragos Reply

  Mai Gropare mai, nu ti-a zis nasu Ciutacu ? Pai suntem prea putini oameni de valoare, mai, in tara asta (asa i-a zis si lui cineva). Pai Io (cu I mare) zic ca is muult mai putini, ca unii mai ajung la tine si din gresala. Hai sa ne traiesti.

 5. Dragos Reply

  Serios acuma, ca-mi adusei aminte, pentru ce vrei trafic mare, ca adwords si stuff n-ai pe blog. Credeam ca esti pe calitate nu pe cantitate :P.

 6. dorin Reply

  D-le Groparu(le). Io va citesc singur, inchis in camera, sa nu vada nimeni. Oare fac bine??????????????

 7. baghy Reply

  Gropare esti unul din cei mai tari. Productie proprie si de calitate. Ma faci sa rad ca nimeni altul

 8. Usim Reply

  Numara-ma si pe mine. Si tot de pe doua IP-uri. Si si de pe telefon cand stau si-o astept pe prietena mea in fata portii, sa se urneasca.

 9. julianus Reply

  Pai de ce ne certi tu pe noi, astai care am votat? Intreaba-i pe ailantii care joaca soliter. Chiar – nu poti sa-ti faci soliter ici-sa?

 10. Laura Reply

  innuennda are dreptate. De ce crezi oare ca numa’ cei din “tzara asta” te citesc?

 11. mirra Reply

  Cine se aseamana se aduna!:)) Amu ca om fi destepti sau nu,ce conteaza, important e sa ne adunam…Si asa incet o sa ne adunam,dar e cam greu de gasit oameni care sa se asemene cu noi!:))

 12. Brigitte Reply

  mai gro’ draga tu de fapt cautai sa mi te flatuleze lumea huh? rusinica..testezi omuletii astia .. te ceteste populatia mioritica ca esti de belea..aberatiuni la scara maaare

 13. traffik Reply

  Daca am intrat de 2 ori (din greseala) se contorizeaza 2 oameni? Dar daca in timp ce eu citesc ceva interesanta pe blogul tau o chem si pe Violeta “Hai fa Violeto sa vezi ci zice asta!” se contorizeaza 2 oameni? Dar daca eu citec cu un ton ridicat la toate vacile masculine si feminine din birou, se contorizeaza 4 oameni?

 14. Bubu Reply

  ete nah, fa si tu un efort si promoveaza-ti entry-urile, mai baga un link la ghidoo, agregatoare

 15. Emaginatoru Reply

  Gro, is numa v-o tri sute care tat nu pricep si reiau lectura. Sau nu gata az un articol si il continua maine. Ia si io ce de litere am scris!

 16. n3cr0fila Reply

  Decat sa conduc 1000 de tarani,prefer sa am ca sclavi familia regala.
  Acuma pe bune,multimea citeste numai ceea ce e pe intelesul ei.Abordezi si subiecte mai de finete,si multi nu pricep unde bati.Inca ma mai intreb ce naiba le place astora la vis urat…cel mai reusit articol al lui e ala in care ti-a luat interviu….ma rog.Vorba aia…don`t worry,be happy!..oricum murim cu totii…

Leave a Comment

Your email address will not be published.