Sa nu mai mor! Ui acilea ce scrie: daca te uiti la o pereche de balconashe timp de 10 minute, zaaang! Traiesti mai mult cu pan’ la 5 ani. Bueeey, voi numa acuma ati aflat? Noi stiam instinctiv asta inca de pe cand faceam pe Vasco da Gama prin uter.

Teoria asta se aplica si daca esti gay?

Unii sunt “breasts men”, altii “butt men”, depinde pe ce parte feminina salivezi mai abitir. Teoria se aplica si la butt men-i?

Daca ma apuc de fumat din nou, si ma uit zilnic 10 minute la kepţi de damă, se neutralizează efectele negative ale fumatului?

Teoria se aplica si la femei? Deci asta inseamna ca fiecare femeie e o potentiala lesbiana?

Arabocii, care au acces la sânii a nu mai puţin de 4 fomei permise sau recomandate, nu mai stiu, de Coran, îşi măresc astfel viaţa cu 4 femei x 5 ani = 20 ani???

Da’ daca te apuci sa mai si pupi si sa mangai la ei, manca-i-ar Groparu de irezistibili, nu ar trebui sa maresti si mai mult efectele benefice ale sâno-terapiei?

Si intrebarea finala: trebuie sa fie aceeasi pereche de sani zilnic???

mare10411.jpg

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. mihai ursu Reply

  bine, bah gropare, si aia care traiesc in insulele tropicale unde nu e iarna, ger (prin urmare nici clisa, nici sacarica, nici palinca, nici moj craciun) si nici nevoie de acoperit fizicu’ uman al femeii care merge tompless de mititica, inseamna ca aia traiesc pe termen nelimitat? sint niste nemuritori? poate de aia le si tin despuiete, ca sa nu mai moara niciodata? si, daca da, atuncea de ce, totusi, mai dau si cu ortu’n popa? care e explicatia? le mai taie cheful si durata vietii piesajul sinilor nevestei cind o iau incet catre buric, dupa o anumita virsta? ca, asa, mi s-ar parea si mie ca exista dreptate pe lume.

 2. mihai ursu Reply

  ASADAR, FAC UN APEL! VREAU SA TRAIESC! FETELOR, VOI AVETI PUTEREA SA MA AJUTATI! NU VA INTOARCETI SINII DE LA PRIVIREA MEA… DA, SI NICI PRIVIREA DE LA MINE, CUM VRETI VOI…

 3. manole Reply

  eu nu prea cred in teoria asta a ta mai groparele. daca ar fi asa iti dai seama ca toti ginecologii (care printre alea,alea, trateaza si tate) ar fi vesnici?

 4. julianus Reply

  Unde trebuie sa ma uit si cat timp ca sa mi se prelungeasca pinguinu’?

 5. Laura Reply

  si cu toate aceste efecte benefice un reprezentant de la o casa de asigurare de stat germana o anuntzat ca aceasta cercetare nu da dreptul la playboy pe retzeta gratuita… serios. Se ashteapta reactzia caselor de asigurari private…

 6. Felix Reply

  la urmatoru loc de munca o sa cer sa vad poze in costum de baie ale angajatelor. nu de alta, dar sa vad cat am de trait de pe urma jobului…

 7. Angel Vamanu Reply

  la radio erevan s-a pus o intrebare buna.. : “merita sa pierzi 10 ani din viatza uitandute la tâte si sa traiesti cu 5 mai mult?”

 8. Angel Vamanu Reply

  curiozitatea m-a facut sa ma apuc d calculat.. 🙂 si am luat asa.. 10min/zi timp de 80 de ani se pierd cam 5.555555….56 ani uitandute la tâte 🙂 deci e bine… dar daca te gandesti k odata ajuns la 80 de ani mai ai 5 ani de trait si nu ti se mai scoala si ai si ajuns sa te cam caci p tine.. cred k mai bine te uiti un singur minut p zi la tâte si p cat posibil altele in fiecare zi sa nu te plictisesti..

  in rest numa bine.. tot asa gropane…!

 9. mirra Reply

  Io sed asa la cafea si ma intreb,oare cercetarea nu are de fapt doua parti?Aia cu privitul tatzelor si una care nu s-a dat publica cu privitul de penisuri?! Daca stai si te uiti pe diferite statistici vezi ca femeile au o medie de viatza mai mare decat barbatii, sunt mai multe vaduve decat vaduvi.Oare de ce?… Va las pe voi sa trageti concluzii!!!:)))

 10. Groparu Reply

  Deci ba Beranger, ‘ai proz esti!

  Deci te invit sa te uiti la cururi de ingineri din puscarie, boulangeriule, daca asta-ti face mai mare placere. Vezi ca L3st o scris deja despre hoaxul asta (al saptelea comentariu), si daca ai fi avut rapdare sa cetesti comentariile comentatorilor si nu te-ai fi lansat ca musca-n cacat sa te dai mai grande ti-ai fi dat seama ca nu e cazu sa mai deschizi pliscu. Io numa atata stiu: ca atatea endorfine se scapa-n vinele mele cand vaz un decolteu frumos, ca nij nu e nevoie ca chestia asta sa fie documentata stiintific! Da’ daca tu stii mai bine, be my guest si nu-mi mai scadea media IQ-ului vizitatorilor mei pe sait. Uite, iti dedic si o poezioară: OK, you stay away!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *