Deci colegu’ Mishonca o avut ceva de impartit cu neshte vanzatoare tipic romanesti de la un magazin. Prin urmare, le-o troznit un colant, finca-i dizainar si poate:

dsc00231.jpg

pe care l-o lipit de usa de intrare in magazin.

dsc00033.JPG

Nu are rost sa va spun ca in timp ce el facea lipeala, colegu-so Groparu (adeca – je, persoana pe care o scarpin acuma de buric cu mana mea dreapta) il acoperea cu trupu-mi vajnic, pentru ca el sa-si duca la indeplinire fapta cea reprobabila, probabil.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. Radu Reply

  Recomand lui Mishu vizionarea filmului “Falling Down”, cu Michael Douglas.

 2. eu Reply

  Bah, le stiu si io pe alea, well done!!!!
  Pe langa faptul ca n-am dus la pascut caprele impreuna – pentru simplul motiv ca eu sunt nascut la oras si n-am dus caprele la pascut in general – pe langa faptul ca “clentu’ nostru stapanu’ nostru”, pe langa faptu’ ca fo juma din ele pot sa-mi fie fiice daca nu eram atent cu f’un spermatozoid mai campion, asa; intr-adevar, se uita bovin-rumegator la tine de parca asteapta sa le duci la monta cand le dai un buna-ziua si nuii macar un muget, behait, mormait, marait de raspuns n-auzi.
  Si iti mai dau si rest cate-o lama de Orbit ca vesnic n-au marunt, chiar ma gandeam sa le strang si sa ma duc sa platesc cu ele….

 3. Andreea MKT Reply

  Gro si Mishu:)

  Baietzi, eu pe voi va iubesc dar ce ati facut azi e o copilarie. Mi se pare infantil sa lipiti colante pentru niste femei pe care nu le cunoasteti si pe care le-ati facut “vaci” dupa ce le-ati judecat 10 secunde in functie de un singur episod.
  E ca atuncia cand ne certa vecinul la bloc ca facem galagie si eu scriam cu creta pe usa “Imbecilule”:) Hai ca va pup, a voastra colega, Andreea MKT si sa nu ma injurati maine la serviciu:)

 4. Laura Reply

  Dupa mine ce atzi facut voi e curaj civic. Numa’ o durere am: e pacat sa jignim vacile comparandu-le cu nishte amarate vanzatoare.

 5. vizionarul Reply

  mai vacile ie sfinte la indieni si la unii romani pentru ca ne da lapte. Ele-s un fel de gaini de ferma d-alea refuzate. Bine le-ati facut! Eu prefer sa zic apasat “Multumesc” indiferent ca saluta sau nu. Oricum la cursurile lor de vanzatori, bunu simt creca era facultatitv sau l-au facut ei cu femeea de serviciu care nici ea nu dadea pe la scoala prea des..

 6. julianus Reply

  Io ma pregatesc sa montez ceva de lamurit vecinii sa inchida usa de la intrare.
  La vaci, urmatorul pas este sa le plasezi ceva coji de ceapa pe sub tejghele ca sa se simta in elementul lor. O sa plece si o sa le inlocuiasca altele proaspete si prietenoase.

 7. Blegoo Reply

  @Andreea MKT: Gresesti abismal, fatuca! Ce au facut feciorii aia doi, este act de patriotism, launtric simtit, tainic meshterit si bine muncit!
  Dimocratia iaste, care vaz’ica…implicatiune, nu doara intoarcere de obraji!
  Bunaoara, chiar si Mihai Viteazul…. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.