Deci nush altii cum sunt, da’ io tocma’ ce-am aflat cum face ei banii. Ei = unii.

Sa va zic?

Hmmm.

OK.

Va zic.

Da’ va trebe palinca.

Veche.

O palinca veche de regula e si o palinca buna.

O palinca veche si buna, pt. Groparu, e ca un felinar pentru o molie d-aia de nuapte.

Irezistibila.

Deci va trebe palinca veche, sh sa chemati Groparu sa beie la voi.

Groparu nu are fizic cum rezista unei asemenea invitatii.

Ar fi impotriva firii.

Mnoa.

Sh cand Groparu bea la voi palinca veche si irezistibila, de regula apare asa ca prin farmec Cluj o ceatza din aer care se i cam pune pe crieri si ochi. Groparului. Pe care-l stiu destul de bine, da’ care inca ma uimeshte la betie. Pe langa faptu’ ca lu’ Groparu i se pare in secunda aia ca e irezistibil de frumos (ca d-aia tot ciupeshte kelneritze de fundulica ca sa le impresioneze, ca odata s-o sh batut cu un badigard pe chestia asta!!! pffuaai, ce blog va iesi cu patzania asta), tot atunci i se pare ca e irezistibil de intelijent. Groparu e arareori suficient de inteligent incat sa nu puie botu’ la tot felu’ de; da’ cand e si oleaca parfumat cu zama ghe pruna (yyeeeeee—haaaaaaaaa!!!) vreau sa zic ca redefineshte normele Parkinson, sindromului Down si idiocratiei congenitale. Finca pune pariuri cu Andrei Crivatz cum ca nu mai stiu pe ce motiv, da’ numa pe vinuri scumpe. Si a pierde pariuri e o arta despre care pot spune, fara falsa modestie, ca o stapanesc pana la rescriere; eu sfidez insasi arta de a pierde pariuri; sunt chiar un semizeu al pariurilor pierdute (medicu’ de najteri o pus pariu cu mine cand aveam 4 luni ca nu prind 16 ani in deplinatatea facultatilor mintale, si o cam castigat); imi fac chiar o cariera din acest sport, care de alfel nici macar nu s-a reinventat cu adevarat pana sa ma nasc eu.

Mnoa. Si revenind la cum se face banii, pui pariu cu Groparu, da’ numa cand e parfumat bine, pe chestia cum ca Basescu NU o vorbit in duma de sat a Rusiei atunci cand le-o zis muscalilor ca or stat 30 de ani in Romunica si nu le-o zis nime’ niica; inainte de asta, vorbesti cu Basescu sa NU vorbeasca in duma de stat niciodata, da’ sa il zapaceasca pe Groparu suficient de mult incat acesta din urma sa creaza ca de fapt kiar o vorbit in duma de stat; Groparu pierde pariu’ sh e obligat sa cumpere nush ce phuii mei de vin vechi la pretz promotional de numa 150 EUR (cu sau fara TVA? exact!) – dar (asa cred io) de la firma presedintelui. Crivatz apai face jumi-juma cu presedintele, si asfel economia prospera.

Io amu imi dau seama ca singura sansa sa ma scot e sa fur nevasta Crivatzului cand se insuara amandoo (ba, Crivatze, apropos, nu iti schimbi TU numele dupa casatorie? e numa o idee) si sa cer ca rascumparare – ati ghicit! – aceeasi sticla de vin inapoi, ca sa cer bani e sub demnitatea mea. Si am scos parleala! Dar planu’ asta nu prea are cum reusi, ca deja l-am pus pe blog. Mnoa. Atat.

PS: N-am scris nimic weekendu’ asta, ca nu am putut ajunge la calc din cauza hainelor murdare de la mine din garsoniera, care blocau accesu’. Si mi-o fo’ frica sa le rascolesc, ca te miri ce fortze mortale as fi trezit!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Andrei Crivat Reply

  dincolo de faptu’ ca esti inexact… pentru ca esti inexact, iti spui io ca esti, deci sa vedem:
  1) deci io n-am asteptat deloc sa te parfumezi, dat fiind ca, vorba aia, ma parfumam cot la cot cu tine, cam din aceleasi 14 doze de parfum, daca nu ma-nsel, parerea mea…
  2) deci pariu’ asta l-as fi pus si vorba aia, neparfumat, dat fiind ca asa o fu, si nu cum spui tu: base-iz-cool n-a vorbit veci pururi in Duma de Stat, cum n-a vorbit niciodata vreun presedinte roman acolo (zic de dupa opsnoa, ca de ceasca nu-s sigur)
  3) deci sticla aia nici macar nu-i 150 de euro, fraere, care-i numa’ un 80 de euro, cu toate taxele incluse, si nici nu-i firma base-iz-cool-ului, dat fiind ca alea numa’ zama de plosna bea

  ce se intampla, asta-i parerea mea.

 2. Groparu Reply

  Da, ba Crivatz, da recunosti ca ai falsificat Gugal ca sa dea numa’ rezultate pro-cumparat vin?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *