Mnoa, bere bauta cu un ficior scotiano-olandezo-spaniolo nu mai stiu cum, ficior fain.

Discutie.

Clar – despre politica.

Si vine vorba ca lumea nu mai mere la vot, nici la alegerile locale, nici la alegerile nationale. Si el se oripileaza cand ii zic io: ceea ce ma nerveaza e ca lumea nu mere nici macar la votu’ la alegerile locale! Si el ma intreaba: da’ care-s cele mai importante, in opinia ta, alea locale, sau alea nationale? Alea locale, zic io, clar!

Da’ di ce? intreaba el.

Pai sa-ti zic, zic io. Hai sa-ti zic. Finca la mine-n patrie, oricat de tare se kinuie politicienii, economia duduie, investitorii vine. Singurele probleme pe care le am amu, zilele astea, is legate de: transportul in comun, ca nu is destule studente la inghesuiala asta; prafu’ de pe strazi, care intra si-n kiloti; traficul, care mere ca o tzestoasa ne-Ninja; cozile la administratia locala si impozitele care trebe platite.

Mnoa.

Ma doare la basca cine e in spatele carmei patriei mele, ca e marinar beat, Citroen-ist patrician, vacaroi sau f***-escu. Ce conteaza e ca premarele si prefectele sa fie suficienti de curvi politici incat sa dea binishor din coditza pe langa impotentatii din Bucale, sa fie suficient de blanzi incat sa suga (de la 2 oi) si sa aduca banuti in orash indiferent ce coluare politica doarme in parlament si in guvern, si suficient de gospodari incat sa duca la bun sfarsit planurile de dezvoltare in beneficiul comunitatii.

Atat! Finca asa se face politica in Romania.

(= strain oripilat)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

  1. Razvan Antonescu Reply

    Mda…la fel de oripilata era lumea pin 2000 cand ziceam ca m-am bagat in PD ca e partid de curve. Ce nu stiam atunci ca de curve proaste nu de lux ca subsemnatu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *