Am găsit pagina asta de Internet pentru că-și făceau reclamă la ‘coperișuri; și pentru că-s clipuri cu beutură și ceterași, pesemne că-s în target. Și nu vă spun unde eram când am ascultat prima pesă, dar ce auziți aici are și efect anticonstipație!

Dacă aveți Facebook, Like și Share la pagina Țara Oașului Călinești Oaș, pentru că ia uitați și voi ce rapsozi au, zici că-i Pintea Viteazu’ după un shake proteic înainte să se bată cu cătanele împărățești de la Viana, de la-mpăratu’! Este că, dacă nu sunteți din zonă, nu știați din astea? Că și eu mi-am luat nievastă de p-acolo și Doamne feri câte tot descopăr! Și cu ea, dar mai ales și despre ea!


Observați că mireasa are sticla mai mare (sursa: contul meu de Instagram) (nu, nu-s eu acolo, chiar dacă apar mereu cu sticle în poze)

Click aici, că nu mă mai lasă Mark să dau embed la clipuri de pe Facebook și e prea târziu să mai caut pe Gogu cum se face.

PS: Toată pagina are numai cântece de pahar, grătare și petreceri! În acest context, nici nu mă mir că în Oaș mă simt ca acasă de fiecare dată, așé bé ominii buni, audiție plăcută s-aveți.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

  1. andu YY Reply

    Oamenii ăia din clip să meargă la eurovision frate, au linie melodică, filon popular local, ritm si toate ingredientele câștigării, inclusiv vocea vocală a cântărețului cu țigarea si nesul, că beutura e de decor. Merge.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *