Aşadar: 2 invitaţii pentru ziua de sâmbătă şi duminică la concertul UB40 şi Deep Purple de la Cluj din weekendul ăsta (update) 8-9 iunie, la tribuna aia oficială.

Poster Final - vizualizare_Page_2_resize_resize

Aşadar: spune-mi în comentariu o amintire frumoasă (şi haioasă) cu Deep Purple sau UB40 până azi la ora 16:00, ca să văd ce vei retrăi când mergi la concert, tu si jumătatea ta. Condiţii:
– e-mail valid
– să-mi confirmi la mailul meu pe care ţi-l trimit până azi la ora 17:00 că poţi merge
– să nu fi câştigat nici un concurs pe groparu.ro până acum.

Să curge poveştile! zic.

Update: dragilor, am dezbatut, si am ajuns la concluzia ca sa-i stergi surorii Ambra ca sa inregistrezi Deep Purple mi se pare cea mai coolă experienţă. Şi lanternele prin căminul cultural si mama afoană unt de frunte, dar asta a lui Palatkas mi s-a părut cea mai dumă. Vă mulţumesc foarte frumos pentru participare, ţin să vă anunţ că vom mai avea din astea pe blog!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Andrei Palatkas Reply

  Era prin anul 1993 cand tocmai ce tata cumparase o combina muzicala Osaka (cred ca ati avut cu totii) la second de la niste neamuri din germania. Casetele erau scumpe asa ca trebuia sa inregistram muzica de la radio. Cu toate acestea sora mea si-a cumparat o caseta cu Ambra pe care o pretuia ca pe ochii din cap. Intr-o seara am inregistrat peste caseta ei “Sweet child in Time” de pe un post romanesc care difuza rock dupa 11 seara. Dupa scandalul de a doua zi cu acuze de gen “Mi-ai sters Ambra ca sa-ti inregistrezi muzica satanista! paruieli , “te spun lu mama’ si alte dinalea, sora mea nu mi-a mai vorbit vreo 2 saptamani; pana cand am venit mai repede de la scoala intr-o zi si am prins-o ascultand ghici ce? Partea faina e ca dupa 3 ani sora mea a devenit rockerita (am si poze ca dovada) si acuma ca ma uit inapoi mi se pare umpic ironic. Intre timp ne-am cumparat si noi mp3-urile originale de la Deep Purple si le-am ascultat impreuna. Desi astazi sora mea e casatorita cu 2 copii, nu cred ca ar zice nu daca as scoate-o la un concert Deep Purple asa…ca sa ne amintim 🙂

 2. Ana Reply

  Gropare, dragă, jur că io-s ascultătoare de Deep Purple, da’ povestea-i cu Iubiforti.
  Făcuse tata pe vremuri (alea faine de la începutul anilor 90) rost de o lanternă de lanternă …n-am cuvinte.. Cum să zic? Bătea lanterna aia, de zici că era far în port, nu alta.
  Așa…
  Și mă duc eu la bunica la țară și zice tata: „Na, tu, lanterna după tine că acolo-i beznă beznă.” N-are rost să vă spun cât îmi crescuse cota de fătucă abia intrată la liceu (datorită lanternei ofcors că băieții era politicoși pe vremea aia). Și în sat la bunica se făcea discotecă în minunatul cămin cultural. Așa cum spuneam io m-aș fi dezlănțuit pe Deep Purple că eram în plină perioadă de ascultat d-alde din astea (ca norocu, încă îs și azi), da’ ăia săracii numa’ cu Iubiforti, Niuchidț, Lambada și alte cele (odată când o băgat din greșeală ONE toți s-o îmbulzit spre ușă că vin elicopterele). În fine. Merg io cu vară-mea într-o seară la discotecă, merg în a 2-a după care buna decretează că nu e frumos. „Voi fete cuminți (?!), bla, bla, bla” și ne arestează la domiciliu. Buna cu bunu’ adorm urgent că erau frânți și io cu vară-mea sărim pe geam și tuleo la discotecă. Și hihihi, huhuhu, dans câteva ore bune când deodată ca în filmele cu polițiști americani sau extratereștri de afară țâșnește o lumină orbitoare de strălucește tăt căminul cultural (ce tu lumini colorate de disco!, ce glob ca-n I will survive! – că aveau și din ăla). Lumina, frate, de afară îi paralizează pe toți care se opresc ca împietriți în timp ce nenea ăla îi dădea cu red, red wine! Și în momentul ăla totul de derulează cu încetinitorul: ușa se trântește de perete, lumina și mai orbitoare se mută pe fețele noastre și buna tună o dată de se sparie și omu’ cu vinu’: „Unde sînteț’, tu????”(încă nu vorbeam cu “â” din „a” și nici cu „sunteți”). Chiar nu are rost să povestesc ce s-a întâmpalt mai departe, nu e dată în care să nu-i ascult pe băieții de la Iubiforti și să nu-mi aduc aminte cum am plecat spășite, dar „luminând” în aplauze bezna satului în acordurile dansante ale anilor 90.
  P.S. Acum, dacă stau să mă gândesc bine aplauzele cred că erau pentru buna …

 3. Adriana_Buruiana Reply

  Nici nu stiu de unde sa incep…Deep Purple e una din formatiile mele preferate inca de cand eram mai mica (nu ca acum as fi foarte mare). Am avut noroc cu parintii mei ca au avut grija de mine din punctul acesta de vedere, sa nu ma lase sa ascult toate prostiile muzicale, ci au incercat sa ma educe sa imi placa muzica rock. Child in Time si Smoke on the Water au fost primele piese pe care ai mei mi le-au dat sa ascult la pick-up. Cea mai frumoasa amintire oricum pe care o am din copilarie era cum in fiecare noapte mama imi punea la pick-up viniluri cu deep purple si incepea sa imi cante (nu stia sa cante dar nu conta). Amuzante cu Deep Purple nu pot zice ca am avut, in afara de evidentele alcoolizari cu venit de politie si amenzi…karaoke in care toata lumea era atat de beata ca nu stia ce canta…hmmm…cam atat

 4. cip Reply

  concertul nu e cumva saptamana viitoare ? ( vineri si sambata, 7-8 iunie )

 5. adi Reply

  In 2000 am plecat cu familia pentru doi ani in Japonia, baietii avnd atunci 12, respectiv 10 ani.
  Primul dublu CD comparat acolo a fost Deep Purple “Live in Japan”, Sublim!! Iar primul film inchiriat a fost Pink Floyd “The Wall”.De atunci baietii mei asculta doar muzica buna.
  N-am scris asta pentru bilete, numa’ asa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *