Băi, nimeni nu are simțul umorului mai dezvoltat ca românul! Au făcut petiție către Ponta să-l numească pe Vâlcov ministru al culturii, pentru bunul gust arătat în colecția sa de tablouri primite ca șpagă.

Domnule Prim-Ministru al Guvernului României, Victor-Viorel Ponta,

Prin prezenta , semnatarii acestei petiții vă solicită să aveți în vedere numirea in regim de urgență a domnului Darius Vâlcov în funcția de Ministru al Culturii.

Domnul Vâlcov s-a remarcat printr-o amplă activitate culturală , fiind un fin cunoscător al picturii , având în posesie nu mai puțin decât 94 de tablouri originale. (mulțumesc cititorului care mi-a dat linkul pe pagina de Facebook)

De aici. Haha. Hahahahaa. HHAHAHAAAAAA!!!! Semnați, cetățeni!

LE: Bonus – pe OLX se vinde mir aducător de imunitate, testat deja pe Șova.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. remus Reply

  hahahahahah,
  si mai zice lumea despre cultura din Ro ca nu e apreciata.

 2. just mac Reply

  nu m-as simti ok sa fac cerere sa ma conduca un hot, nici macar in gluma. Sunt prea destui care ii voteaza 😡

 3. b Reply

  Cum spunea cineva aici : aproape simti o lehamite si nici macar nu poti sa accepti asemenea indivizi , drept subiect de bascalie a unor glume personale.
  Au depasit orice limita dar nu cred ca, vorba lui nenea Gigi , “fara el nu se poate” , ba se poate !!! problema este ca nu se gaseste romanul cu sange in puta care sa-i rupa gatul ,pentru ca asemenea oameni nu pot sa acceada in niveluri de decizie care sa permita salubrizarea clasei politice.
  Sa nu-mi spuna vre-un PSD-ist ca la numire nimeni nu stia nimic de apetitul pentru arta si lingouri a lui Valcov , ca vin la cluj si imi dau foc in cartier acolo la Groparu….
  Nu prieteni totul e o cangrena cu untura puturoasa din toate partidele iar noi prostiii suntem cei ce incercam sa traim pe marginea ei atenti mereu sa nu murim otraviti sau de foame… parerea mea!

 4. zorica Reply

  Peste tot se fura in tara asta. Uite,acum 10 minute la “Starea natiei” pe TVR 1 se propunea sa-l faca pe individ ministrul culturii,exact din aceleasi motive. Daca si la televiziunea nationala sunt angajati care fura…

 5. zorica Reply

  Maestre,ma dezamagesti. Cum zice neamtul, “cristal” de clar ca tu la bascalie ai9 scris.Ce nu inteleg eu,cu mintea mea de maramures,de ce dupa una bucata saptamana de la postarea ta ala zice exact ca tine, fara sa precizeze,macar in sictir,ca e ideea de pe feisbuc?Aia e problema,unu screme o idee/gluma/bascalie,si hop si io sa ma dau grande ce bine mi se misca neuronu` fara punct de sprijin,da` uit sa precizez ca altu scremuse bascalia,io numa` o pasez la lume.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *