Pe vremea mea, politicienii nu ascundeau tablouri prin pereți, oamenii erau cumsecade și muzica era muzică, dom’ne! Nu zgomot.

Iar craniile trăgeau cu câte 7 mitraliere deodată.

Un prieten, pe când se afla în Canada (nu dați cu bolovani – s-a întors în România pentru că acolo murea de plictiseală), și-a văzut visul vieții lui: formația Megadeth urma să susțină un concert fix în localitatea canadiană în care se afla el! Așa că și-a luat bilet în golden circle și, în ziua cea mare, și-o pus pe fizic o canadiană de rocker, și-o fixat în albul ochilor o privire fioroasă… și s-o tot dus să dea din cap!

Și o dat, frate. O dat până i s-o descrețit părul, până o rămas fără mătreață și scalpul său i-a mai făcut o generație de mătreață, și nu s-a lăsat până nu a dat-o jos și pe aia. Și avea și de ce, doar era fix lângă boxa aia uriașă de 800 de miliarde de wați!

Și, când s-a terminat concertul, și-a dat seama de pagube: pe lânâgă 4 kile de mătreață pierdute, omul nostru nu mai auzea nimic. Da’ nimic! Numa’ un țiuit neîntrerupt undeva în interiorul capului nu-i da pace, în rest liniște… ca-n peștera muierii, țuc-o, că dulce și bună-i.

În fine… după vreo 4 zile de restul e tăcere, s-o gândit el că ceva nu-i kosher! Așa că o făcut o programare la medic (nu pe Internet, copii, da?), a pus pe el o canadiană de pacient și s-o înfățișat la consultație!

Medicul l-o primit îmbrăcat în canadiana lui albă, de doctor, cu stetoscopul și alte instrumente medievale de tortură la îndemână. L-o poftit să șe așeze pe scaunul ginecologic, apoi i-o fixat niște lămpi în ochi și o-nceput să-i sfredelească urechile cu ceva aparate. După numai 14 minute, diagnosticul a sosit, grav și serios ca un anunț de parastas:
– Dumneavoastră, domnule, ați fost la concert Megadeth.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Numelemeu Reply

  Evident e vorba de trompeta lui Eustacle. Ti-a scapat, se mai intampla.

 2. Abc Reply

  Și? Mai aude au ba? Sa știm și noi mergem la Megadeth sau ii trecem pe lista neagra?

 3. aviatorul Reply

  Daca a auzit replica doctorului, probabil auzea de la inceput…

 4. boierul Reply

  Da Gropare… ce vremuri erau bre !!! ce vremuri ! Tablourile se tineau pe pereti si nu in pereti, in timp ce hotii se tineau in inchisori si nu inafara lor…
  Analfabetii isi stiau limitele si stateau in banca lor nu se faceau milionari, ce vremuri frate… !!! de erai cumva nemultumit , plecai noaptea de acasa cu duba si nu te mai intorceai , nu ca astazi pleci ziua cu avionul si la fel nu-ti vine sa te mai intorci . Si muzica , cum drept spui matale , era muzica , si parca era mai buna , uite ca sa va dovedesc luati de aici :
  https://youtu.be/RKrNdxiBW3Y
  ….a zburat puiu cu ata … parca era mai multa cultura… si mai putina goana dupa bani…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *