Revista Biz este cea mai orientată către noile medii de comunicare, #astaseștie.

Revista Biz are o echipă deșteaptă, destupată la minte, formată din oameni conectați la realitate și la noile tehnologii.

Tot revista Biz vine la Cluj în 20 septembrie, ca organizatoare a conferinței Best Marketing la City Plaza, cu o gașcă de experți în ale marketingului, dintre care îi recomand cu căldură de calorifer pe cei pe care-i cunosc:
– Monita Jitariuc – vrăjitoare de PR, premii peste premii, ardeleancă cumsecade, de-a noastră;
– Sorin Psatta – un clasic în ale publicității, face și desface orice, știe și predă teorie și practică #likeaboss;
– Sergiu Mircea – boss de marketing la Banca Transilvania de mulți ani încoace, și asta nu este lucru ușor, #totrespectul;
– Mugur Pătrașcu – legendarul cu mai multe campanii de rezonanță la activ decât am eu Like-uri pe FB (și este și foarte înalt și radical în limbaj, o să vă placă).

Vor mai vorbi Ioana Borza de la Farmec, colegă cu extra-ultra-mega talentata și creativa Alina Dragoș TVDeCe (care chiar știe chestii, parol!) și alții.

Prin grație divină, Groparu oferă două invitații duble cui îmi poate spune până pe 19 septembrie la ora 13:00, printr-un comentariu de corason, de ce merită să vină la această conferință! La care trebuie să vii.

Detalii despre acces – aici.

Haidați! Că degeaba știi să faci, dacă nu știi cum să vinzi (ar trebui să trademark-uiesc fraza asta, pe bune!).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Ghiroltean Daniel Reply

  ATENTIE! Urmeaza un mesaj narcisist cu scop promotional!

  Merit invitatia la acest eveniment pentru ca:

  Motiv #1: Sunt un tanar antreprenor (24 de ani) care dupa o minunata perioada petrecuta la corporatie ca marketing manager si-a deschis cu entuziasm la inceputul anului 2016 o agentie de marketing (DA STIU…vorbesc despre mine la persoana a 3-a) si doreste sa afle insight-uri din marketing de la oameni de seama cu rezultate pe masura!

  Motiv #2: Networking de calitate!

  PE SCURT: Vreau sa acumulez mai multa experienta pentru a-mi extinde afacerea!

 2. Cristina Reply

  Cand am vazut event marca BIZ mi-am amintit, cu nostalgie, de SMS- social media summit-urile care aveau loc anual la cluj, insa no. Viata-i greu, sms-urile nu mai ajung pana la noi. Vreau tare mult sa ajung, pacat ca ziua de salariu e dupa Best Marketing.

 3. Diana Reply

  Vreau o invitație la acest eveniment pentru că :
  1. sunt studentă, iar bugetul meu e mic
  2. de la participarea la ediția ONLINED de la Cluj mi-am dat seama că mă pasionează marketing-ul online.
  3. vreau să învăț, învăț, învăț, dar nu mă vrea nimeni. Așa că am început să îmi iau singură informațiile, să aflu cum se ”mănâncă” social media, cum se prepară ”strategiile de marketing” etc.
  4. sunt novice, mai am multe de învățat și cred că participarea la Best Marketing m-ar ajuta.

 4. Cristina Reply

  Ohai. Later edit.

  Daca e de acord si Diana, sau daca nu mai vin noi inscrisi, io as fi mai mult decat bucuroasa sa mergem impreuna. Asta in cazul in care nu planuise ea sa invite pe cineva.

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ all: 2 invitații duble, 4 înscriși! 100% rată de succes!
  Vă trimit un e-mail cu un cod special pe care să-l spuneți la intrare, ca să ne asigurăm că voi veți fi acolo. Țineți aproape!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *