Da, s-a intamplat.

In cele din urma s-a intamplat.

Ma asteptam la asta. De mult.

O mai patisem. Chiar de cateva ori.

Si de fiecare data cand mi se intampla, ajung in aceeasi ipostaza jenanta si chircita, cu capul in maini, gemand, cu lacrimi siroindu-mi de durere pe obraji, ca un mic Gange in care fac baie indienii alaturi de cadavrele vacilor sfinte.

Nu, nu e vorba de Basescu, care il face comunist pe JEG in loc sa il faca un oligarh al bloagelor (prezent si viitor). Nu e vorba nici de arheologii care nu or prea crezut ca regele Midas (ala cu urechi de magar) ar fi existat vreodata, pana nu i-or descoperit mormantul sapat cu truda si chin si cu osanda de gropari. Nici ca eram sigur ca pe Discovery vezi numa emisiuni cu American Chopper, ca deja ma gandesc foarte serios sa il inlocuiesc cu DDTV.

Nici de faptul ca mi-am dat seama ca pe lumea asta prietenii te tradeaza, te mint in fatza si se leapada de tine cand le canta cocoshelu’ de trei ori. Si iti mai si infig un stilet in spate, numa’ ca sa se asigure.

Nu. De data asta e vorba de ceva mult mai devastator decat insashi malaria (tocma’ amu ma uit la un documentar despre malaria care o sters comunitati intregi din Africa, ceea ce inseamna ca media globala a marimii putzulicii a scazut dramatic). Ceva ma abject decat razboiul rece, furtul drepturilor de autor asupra Tetrisului si prabusirea Bursei din New York in 1929.

S-a intamplat exact asa cum preconizasem.

Antibioticele mi-or dat diarie.

Groparu www.groparu.ro blog romanesc romanian blog diarie

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. Sorinelu' Reply

    no, da’ mare diaria, nici n-ai apucat sa-ti dai jos nadragii…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *