Asar’ o venit Huby la Cluj, care e destul de oltean simpatic sh cumsecade; si Huby aka Cârlanu’, care e de fapt destul de Tiganiad de membru fondator al celulei de criza, are ca sarcina, ca angajat al nush carei agentii guvernamentale de agricultura, sa NUMERE OILE CIOBANILOR CARE SE TRANSHUMEAZA.

Atata numa ca Huby nu reuseste niciodata sa numere toate oile.

Stiti de ce?

Finca daca incepe sa numare oile il ia somnu’.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Groparu Reply

  Hmmm!!! Nu mai bine clonati toate fetele frumoase, iubitoare, destepte, sensibile, carora le place CounterStrikeul si folbalul, barbatii cu par pe spate si berea, si cand o gasiti pe prima mi-o aratati si mie, sa vad daca intr-adevar exista asa ceva?

 2. Tina Reply

  cred ca va trebui sa restrangi aria de calitati si conditii daca vrei sa vezi vreo clona in viata asta…:))

 3. Groparu Reply

  De ce? Eu sunt o asemenea femeie, bine ascunsa, de alfel, intr-un corp care nu are nimic in comun cu femeile, afara numai de momentele in care fac dush cu ele (OK, poate la faza cu paru’ de pe spate poate am exagerat!)

 4. Tina Reply

  pai daca n-are a face cu corpul, am exclus adjectivul “frumoasa”….ti-am zis eu ca-s prea multe calitati sa le gasesti la o singura femeie…
  si nu cred ca ai vreun neuron de femeie in cap…

 5. Groparu Reply

  Apai cu contagiunea: mie doctoru’ mi-o zis ca ciuperca aia urata a mea nu e transmisibila. Ba ca mai e si comestibila!

 6. Basty Reply

  Asadar olteanul cel prieten, cumsecade si politicos aka Huby aka Cârlanu’ a fost detasat de catre agentia nationala agriculturalo-secreta de la numarat oo slash beri la numarat oi ? Eu as sarbatori asea zi glorioasa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *