Îi admir pe oamenii care refuză să stea cu nasul lipit de televizoare și să se drogheze cu știri negative. Am un deosebit respect pentru cei care se gândesc lucid, cu fundul într-un lighean de gheață, la ce trebuie făcut pentru a ieși din toată nebunia asta cât mai puțin șifonați.

Îmi plec pălăria (am vreo 16, sunt colecționar, hehe!) în fața celor care își suflecă mâinile pentru a face efectiv ceva, orice, altceva decât nimic.

– Donația ta îți aduce un vin: prietenii de la WineUp au pornit o campanie de strângere de fonduri pentru spitale. Toți banii obținuți din vânzările unui Kit de Solidaritate (un kit conține o sticlă de vin bun, un pahar de degustare, un tirbușon și un ghid de degustare) ajung la Un Singur Cluj, platforma care centralizează eforturile de ajutor. Faci și donație, primești și un cadou frumos și gustos, salvezi și lumea, ajungi și în rai peste fix 1000 de ani!


Peste 30 de ani: bunicule, corona aia o fost pandemie de beut?

Kitul se poate comanda aici.

– Dacă tot ajungi în rai, ar fi bine să mergi îmbrăcat cum trebuie: tricourile ediție limitatată Be Positive de la Tiparo se livrează cui vrei tu, iar 20% din prețul acestora ajunge la medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Tricourile se pot comanda aici sau aici: https://www.facebook.com/tiparo.ro/. Be positive, not coronaviruspositive!


Ăsta e de copii. Copile, stai la 2 metri de mine! Și întreab-o pe mami!

3. Până mai stăm în căși și nu mai știm cum să facem rost de mâncare fără să fim amendați, puteți intra pe MadeInCluj.ro ca să vedeți ce vă oferă producătorii locali. Brânză, ouă, pită, pantofi, curele, verdețuri și legume de sezon, orice vrei.


ȘI BERE!!!

– După ce ați făcut fapte bune, ați ciocnit ouă roșii și ați halit de-ale Paștilor, vă puteți întinde confortabil pe canapeaua preferată, unde în afară de sex vă recomand următoarele opțiuni: documentarul SuperHombre, acum disponibil și pe Vimeo…

…și filmele de pe platforma TIFF Unlimited. Eu unul m-am săturat de Harry Potter, de filme cu supereroi și filme de acțiune cu bugete de 10 dolari.

Ne mai auzim pe subiectul ăsta, pentru că Serviciul de Ambulanță de la Sibiu (un pic subfinanțat) a demarat o strângere de fonduri și vreau musai să-i ajut cât pot. Între timp, știți regulile, spălat pe mâini, încercați să ieșiți din casă numai dacă e musai și numai cu respectarea condițiilor de protecție, luați-vă lumina în condiții de siguranță, ce mai, aveți grijă de voi și de alții.

Și gândiți-vă la partea luminoasă a carantinei, măcar nu trebuie să mergeți la socri de Paște, be positive!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

  1. andu YY Reply

    Așa transmite și nevastă-mea care a rămas captivă în China din Ianuarie, fiți puternici si rezistați in casă, o sa treacă dacă avem grijă. Uite, ei acum, după 10 săpt cumplite de stat în casă, au început încet – încet să-și reia activitățile normale , cam 35-40 %.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *