Iordache pare fix genul de vecin care alungă copiii din faţa geamului său nu pentru că-l deranjează zgomotul de minge bătută pe maidan (oricum are termopane cu 7 straturi, n-ar auzi nici măcar un motor de Concorde care exlodează pe scară), ci pentru că asta-l face pe el să se simtă viril şi important în bloc.

Acum un miliard de ani, după ce am picat la facultate ca nişte boşi, Groparu şi naşu-său Greuceanu (de care sigur vă e dor, dar e prea prins cu capitalismele româneşti ca să-mi mai furnizeze postări cumsecade, deşi orice ochi plânşi le e dor de aşa ceva) s-au văzut foarte şomeri şi foarte neangajabili, că milenialşii încă nu se inventaseră şi tot ce puteam spera era un job de vreo 20 mărci germane pe lună. Aveam, practic, de ales între a lucra în fabrică sau a preda engleză la grădiniţă.

Pe care am ales-o pe a doua, că era mai domnească; şi alt argument decisiv erau tinerele mămici.

Greuceanu preda la o grădiniţă pe calea Dumbrăvii din Sibiu, iar eu la aia de la Cireşica, şi în fiecare zi de luni, după ce terminam orele, ne întâlneam să facem gramatică, să nu mai picăm iară la facultate ca tontolocii (lucru pe care eu l-am mai făcut o tură, aşa de tare mi-au plăcut tinerele mămici).

Şi, la o discuţie, îi zic:
– Să vezi ce tontoloci îs copiii, unul i-o arătat altuia fuck you azi.
– Ha! Şi eu am păţit-o, da’ i-am lecuit eu, zice Greuceanu.
– Cum?
– Păi am oprit ora şi l-am chemat în faţa clasei. Şi l-am pus să facă gestul din nou.
– Şi?
– Şi normal că s-o ruşinat, şi l-am întrebat ce crede el că înseamnă gestul ăla.
– Ioai.
– Da. Şi ştii ce-o zis?
– Ce?
– “Ceva urât!” Şi-atunci…
– …atunci…
– Atunci i-am zis: normal că ceva urât! Înseamnă că-ţi bagi degetul în fundul colegului tău şi-l miroşi. Mno, şi de atunci n-am mai avut problema asta, i-am dezvăţat pe prunci de gesturi din astea.

Mno, şi, după cum vă spuneam, Iordache pare fix genul de vecin care alungă copiii din faţa geamului său nu pentru că-l deranjează zgomotul de minge bătută, ci pentru că asta-l face pe el să se simtă viril şi important pe scară, spor la mirosit, domnu’ Iordache, cele bune!


Captură de pe ceva site de pe internet

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. Nemultumitu' Reply

  Oho ! Vreo 465 de parlamentari, cu el cu tot. Are ce mirosi băiatul. Bine, treaba e să insiste pe opoziție, căci la colegii lui de partid poate înlocui fundul cu capul. E fix același lucru.

 2. remus Reply

  astia is ca salamandrele, le rupi un picior, le creste altul de 2 ori mai puternic (ca-n povesti)
  csf? ncsf! decat sa iesim la vot. da pe cine votam?

  • Groparu Reply

   Pe cine te reprezintă, mai puțin PNL/PSD/UDMR/PMP/ALDE. Dacă nici acum nu ai cu cine vota, apăi îți sugerez să votezi cu Fidesz, în Maghiaria.

   • Nemultumitu'

    @Groparu ai uitat unpr. Am eu asa un feeling ca o sa auzim iar de ei. Si ar mai fi pro Romania, adica un Ponta reloaded.

   • Groparu

    Uadăfac, unor e fix apogeul în șirul de insulte ”porcule, nesimțitule, uneperistule!”, dacă se votează partidul ge-alului Izmană apăi chiar că trebuie să importăm napalm.

   • Atti

    Mămăliga nu prea explodează Gropare, lasă visele cu napalm. Eventual mai ieșim la plimbat marmota pe bulivard după care ne cautăm de mers într-un vag “afară”.

   • Groparu

    Exclus. There is no afară for me.
    PS: N-aș putea ține blogul în flamandă sau finlandeză.

 3. Corina Reply

  Genial! Oare cum i-ar fi dezvatat Greuceanu de injuratura aia cu … a ma-tii? 🤔🤔🤔I need inspiration🙄

 4. Coscodel Reply

  Poate la voi in Ardial vă băgați degetu’n fund și dup-aia îl mirosiți, mesajul a fost clar anti, un fel de Muie ! Un mesaj in trend, nu, și în spiritul hastag!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *