Un scoţian trebuia să plece în Somalia într-o delegaţie. Şi îi era foarte frică: Africa, Somalia, Mugabe, musca ţeţe, probleme, frăţică!

Înainte de a pleca în delegaţie, s-a dus la Ministerul de Externe scoţian să întrebe ce să facă, de ce să se păzească. Oamenii i-au zis:

– Frăţică! În primul şi-n primul rând nu bea apa şi nu mânca mâncarea lor decât dacă sunt dintr-o sursă sigură!
– OK!
– Pe urmă nu te du la curve!
– OK!
– Şi în al treilea rând, fereşte-te să mergi pe stradă! Ia un taxi de încredere!
– Asta nu e o problemă, că firma la care am treabă este vizavi de hotel.
– Atunci e OK. Dar dacă, din întâmplare, încearcă cineva să te răpească şi să te facă ostatic, să porţi la tine tot timpul un pumn de mărunţiş. Când vezi că teroriştii se îndreaptă către tine, bagi mâna în buzunar, arunci banii în aer şi strigi BANI GRATIŞI! Apoi, în busculada formată, fugi cât te ţin picioarele!
– OK, mulţumesc de sfaturi!

Şi ajunge scoţianul în Somalia. Se ţine departe de curve, bea numai apă îmbuteliată şi mănâncă numai la restaurantul hotelului. Apoi, într-o dimineaţă, se duce la firma la care avea delegaţie, vizavi de hotelul unde stătea. Nu iese bine în stradă, că vede vreo patru gealaţi cu kalashnikoave care încep să fugă către el, să-l ia ostatic! Scoţianul se pune pe fugă, dar gealaţii cu kalashnikoave îl ajung repede repede din urmă. Când să pună mâna pe el, în disperare de cauză, scoţianul bagă mâna în buzunar, scoate mărunţişul şi-l aruncă în aer, şi strigă tare, cât îl ţine gura: MONEY FOR FREE!!!!

Imediat în jurul lui se strâng toţi săracii Somaliei care încep să adune banii căzuţi pe pavaj.

Scoţianul o rupe la fugă, apoi face stânga-mprejur, îngenunchează lângă ei şi începe să strângă şi el monezi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

  1. UnPorc Reply

    @Iluzia: Daca nu iei sida pe cale “normala”, risti sa o iei prin ranile provocate din cauza “existentei imbelsugate”. A se citi ca te intepi in plm in ele 😛 :mrgreen:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *