Eu, oricât de mult mă dau de mare blogger (am 1.85 m), nu mă prea știu cu desubturi din astea și cu ce trebuie făcut pe Social Media ca să fii tare-n brand și să ai triliarde de Like-uri pe Tinder. Groparu e om de conținut și face greșeala de a pune accent pe ce scrie, nu pe cum se citește – dovadă tema blogului, veche din Cretacic (gata, săptămâna asta chiar scot un concept nou de temă și mă duc cu el la designer! AM ZIS!!! PROMIT!!!).

Și asta nu e neapărat bine. Mai ales că, prin natura meseriei și rutinei zilnice (birou firmă de IT, unde vorbim de cu totul alte lucruri, apoi mers în parc cu trotineta cu Gropărelu’, și e gata ziua), sunt extrem de departe de nivelul în care pot începe propoziții cu ”în Social Media, este bine să…”

Asta ca să știți de la început nivelul bloggerului.

Așa că, pentru mine, cam singura șansă de a mă conecta la niște inteligență pe Social Media este reprezentată de taberele de Social Media organizate de Revista Biz. La care mă duc mereu cu plăcere și drag, pentru că e plin de oameni faini, studii de caz, discursuri și bere gratis.

Am fost și vara asta, după o pauză de doi ani, și a fost me-se-rieeeee!

Concluzii randomizate:
– vă spun cu mâna pe inimă că Cristi Gog nu este zdravăn la bibilică. A înghesuit o țigară aprinsă în cămeșuța unei mămici, care țigară apoi a dispărut fără să-i ardă. Apoi i-a făcut pe patru participanți să se gândească la 4 numere, care apoi, adunate, au dat exact mesajul ”Kebun de Calif” ascuns în prealabil într-un plic sigilat, pe care-l poți compune din exact cifrele cu care scrii literele ”Kebun de Calif”. Care ”Kebun de Calif”…
– …este un nou tip de mâncare introdus în meniu de lanțul meu preferat de food, pe care nu mai știu ce să mai fac ca să-l aduc la Cluj. Calif, haideți la Cluj!
– fătuca aia de face PR și Social Media la Samsung este o (parțial) clujeancă extrem de cumsecade și de meseriașă, ardeleancă de-a noastră;
– și Banca Transilvania a participat, și asta e mare lucru pentru o bancă din provincie care până acum o lună nu publicau pe Twiter altceva decât indici bursieri (!);
– a participat și Enel, prilej pentru unii masochiști să se curenteze, mai ales pentru că era gratis (să nu vă gândiți că nu m-am curentat și eu, da? Dar am arătat mult mai puțin spectaculos)

– am simulat la secțiunea de workshop o campanie pentru noua doză de bere Tuborg cu folie protectoare de aluminiu, și a ieșit asta, sub montajul maestrului Alex Damian:

– l-am cunoscut pe unul din cei mai fascinanți oameni de anul ăsta (da, Paul, la tine mă uit!)
– aveți aici o poză pentru eternitate, cu hashtagurile #delicat #romantic

– m-am bucurat cel mai mult să-l revăd pe dragul de Robert Cadar, care se află în recuperare după trânta cu cancerul, și pe care vă invit, din nou, să-l ajutăm!
– am cântat la chitară cu Ionuț Tecuceanu, dar numai o seară, deci oamenii au plecat acasă fără alte psihoze trezite de vocea mea răgitoare;
– am mai cunoscut oameni faini de la Raiff și Farmec și de pe la agenții;
– într-o seară s-a văzut un urs dând târcoale până a rămas fără rotocoale, așa că a trebuit să avem grijă constant să nu ajungem la știrile KanalD;
– vă mai arăt filmulețul de final, unde bloggerul apare la minutul 9:20 și este apoi completat masterfully de Nihasa la min. 9:43.

Și cel mai și cel mai tare m-am bucurat că m-am revăzut cu Bogdan Dragotoiu de la TNT (care va deveni FedEx) și am discutat chestii de oameni cărunți (eu) și grizonați (el) și ne-a lăsat cu această minunată glumă la care am râs cu lacrimi – mai ales că nici măcar nu e banc, ci e fapt real!

Rețeaua de calculatoare a unei firme multinaționale s-a procopsit cu un mega virus. În 2 minute virusul a infectat întreaga rețea a sediului principal, și în alte 2 minute a infectat rețeaua din toate cele 105 țări în care firma făcea afaceri. Singura excepție a fost reprezentată de sediul din Cluj, care s-a infectat după 48 de ore!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Robi Butunoi Reply

    Imi place modul de a relata evenimentele la care participi sau cum iti petreci timpul si mai ales cum iti descrii prietenii.

  2. remus Reply

    ai de plm, mi-am rupt creierii citindu-te, Arthur Schopenhauer ce esti tu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *