Ultima dată, Gropăroaia mi-o zis că s-o hotărât să accepte nuş ce ofertă vodafoană care le scădea tarifele la convorbirile pe mobil efectuate dintr-o locaţie preferată, dar dacă cereai în sistem schimbarea locaţiei preferate te costa 7 euro “să se reactualizeze baza de date”. Am râs isteric un sfert de oră când am vorbit cu tanti operatoarea de call center, după care i-am zis ce să ne sugă, mie şi mustangilor americani (abonamentul e pe numele meu, tocmai ca să nu facă Gropăroii asemenea gafe). Vodafon, este careva p-acolo? (nota redactorului: să nu vă gândiţi că Groparu e fan Oringi, că nu e cazul).

Şi – ieri mă sună mamaşa.

– Sună-mă pe Orange, zice mama. Şi închide. Suficient cât să mă alarmeze. Puţin.

Ai mei au şi cartelă pe Orange. Sun pe cartela de Orange – “abonatul nu poate fi contactat”. Sun inapoi pe Vodafon. Mama respinge apelul, fincă aşteaptă să o sun pe Oringi; io mă încăpăţânez, ea nu se lasă. După vreo 3 minute de bipuri şi apeluri respinse:

– Da, mamă, s-o întâmplat ceva?
– De ce nu mă suni pe Orinji? zbiară mamaşa.
– Păi… am sunat, da’ nu m-o lăsat.
– Cine nu te-o lăsat?
– Păi… nu cred că mai aveţi baterie, zic eu.
– Cum să nu mai avem baterie! sare mamaşa, de colo. Că numa’ săptămâna trecută am cumpărat şi am răzuit o baterie de 4 euro!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. Dorian Reply

  :-))))) Stas. “Baterie de 4 euro” – na, asta n-am mai auzit-o. 😀

  P.S. Chestia aia se numeste “zona mea”, si te ajuta sa vorbesti mai ieftin din aria respectiva, insa doar catre numere de fix. Si da, redefinirea zonei te costa. E un numar geografic, chiar daca e doar virtual, e un hibrid fix-mobil. De ce e taxabila? Pt. ca sa se evite redefinirea la nesfarsit a zonei. Omul trebuie sa aiba facilitatile alea dintr-o locatie anume, pt ca altfel ar fi si numarul asta mobil 100%, si asta ar contraveni reglementarilor din telecom.

  Na, ca am obosit. :-))) Gata.

 2. ardeleanu' Reply

  Darear moșu în tromba lor de fondafoniști, să-i văd la fel de kăkați la kur ca pe ăia de la orengi, când îi păcălești că vrei să-ți faci abonament nou… la ei; cu bateriile lor pentru grupul de prieteni cu tot

 3. ardeleanu' Reply

  am uitat de ”internet pe mobil” și ”apeluri nelimitate către orice număr din rețeaua fixă ROMTELECOM”(!!!);

 4. Gia Reply

  ce?

  (confunda sms-ul cu beep-ul si zicea sa dau “unul scurt, sa nu raspunda”)

 5. Crina Reply

  hahahaha, is hoti toti mai. :))

  la orange o duduie voia sa ma duca cu gogoasa ca la modemul-usb orange am trafic NELIMITAT pana la 6 giga! pai cum dracu` nu-i limitat?! 6 giga = infinit? sau cum?! :))

 6. ardeleanu' Reply

  @gia cred că era prea târziu aseară când am citit

 7. Dan Ciulea Reply

  pe viitor sa fi mai explicit… si ea a avut rabdare cu tine…pana ai reusit sa legi doua silabe!
  ok? ai rabdare 😀

 8. ardeleanu' Reply

  omule bun, poti demonstra ca e cum zici tu si nu cum zice aia de la vodafon?

 9. Crasmarita Reply

  Ii invata ma acolo sa fie hoti. Am un prieten la orange, de 3 ani incearca sa ma pacaleasca cu un abonament. I-au spalat creierul.

 10. studentu' universal Reply

  Americanii ăştia, cu tehnologia lor cu tot! Nu era mai bine cu centralele alea vechi de sunai şi cereai la operator să-l dea pe văru’ din deal?

 11. Fane Brutalu Reply

  Este interesantă şmecheria cu contractul verbal, la Vodafone. Pentru că nu se poate dovedi în instanţă. Aşa că puteţi să vorbiţi cu pinguinii ăia orice, pentru că ei nu pot să dovedească identitatea interlocutorului prin o simplă înregistrare telefonică.

 12. andrub Reply

  @Dorian…tu lucrezi la Callmania? Pont pt Groparu`…cei ce te suna sunt si in Polus, deasupra acolo langa cinema. Asta asa….in caz ca vrei sa muti zona fixa acolo:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *