Ies cu asta mică Gropărică prin cartier, plimbare de seară.

Ajungem în dreptul unui magazin: prin ușa deschisă se vede o colecție impresionantă de plușuri pentru copii, așezată strategic la casă. Aveau de toate: sirene, girafe, cățeluși și reni și, mai ales, preferații ei: ceva dinozauri dragoni transgenderi unisex ladyboys sașii.

Dă fata buzna în magazin iar eu stau la discuții cu doamna vânzătoare preț de vreo 20 minute, timp în care a lins fiecare pluș. Asta mică, nu doamna vânzătoare.

Reușesc să fug de acolo cu ajutorul unui pensionar care tocmai trecea prin fața magazinului însoțit de cuțu său, rasă comună de șobolan mutant corcit cu un pechinez însurat (împotriva voinței sale) cu un chihuahua abandonat.


Absolut nici o legătură cu această creatură maiestuoasă

Speriat de copilul care fuge zbierând de entuziasm, cuțu nu cooperează; așa că scot artileria grea: Gropărico, fată, haide cu tati să căutăm pisi! Pisicuța! Pussy cat!

De ce am zis asta: cunosc o casă cu pisici în curte și sper că acolo vom găsi ceva animal de mângâiat; și ne îndreptăm spre casa aia în timp ce mă rog la preasfânta zeiță Basted să-mi scoată mâțele în cale.

Preasfânta zeiță Basted nu mi-a scos însă mâțele în cale; mi-a scos însă două gajicuțe tinere care veneau de la sală în niște colanți din ăia obraznici.

Acuma… n-ai ce le face, frate, că a dat pandemia în oameni și lumea a fost abstinentă 2 ani de zile și acum toți tinerii sunt horny rău, bieții de ei, cu atâtea lockdown-uri, și-s disperați, nu mai știu ce părți ale corpului să-și mai scoată-n evidență ca să flirteze mai bine și să atragă priviri și să agațe și ei ceva, săracii. Și la fetele alea, oricum te uitai, nu aveai cum să nu observi în detaliu niște falduri de regulă ascunse din zona aia de unde se rășchirează picioarele domnișoarelor, că-ți săreau în ochi și eunuc dac-ai fi fost.

Și fix când ajungem la vreo 4 metri de ele, asta mică Gropărică recunoaște în spatele lor casa cu pisici! Și-ncepe să zbiere arătând înspre casă, deci și în direcția domnișoarelor, cu entuziasm, pussy, pussy, pisicuța, pussy pussy pussy cat!!!!!

Instant fetele și-au ascuns cu ce-au reușit și ele tot ce mai devreme își expuseseră fără probleme… au grăbit pasul și mi-au aruncat niște javelinuri cu ochii, sper să nu apar tag-uit în ceva postare pe ceva Facebook, c-apăi nici un detergent de pe lume nu te mai spală.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *