Neobrăzare curată! Acuma mai plec și-n concediu în Bari, Italea, până de Paști; asta după ce că am ajuns să scriu rar de tăt aici pe blog; c-așa-i cu doi prunci nărăvași, dintre care una-i amanta asta mai tânără Gropărică care, datorită lipsei sale de discernământ specifice vârstei, numai cu mine vrea să doarmă serile, de nu mai apuc să vă scriu postări-somnifere!

Ce să vă zic, să aveți grijă de țara noastră până mă întorc, să nu prind picior de rus aici, că-i iau la o rundă de Pălincă Roulette și pariu că-i bag în spitale dacă-mi chem tovarășii, adio invazie.

Dacă găsesc prin Italea acolo ceva puișori de oligarhi ucrainieni, o să le spun chelnerilor unde mănâncă că or comandat ketchup la spaghete; iar dacă găsesc acolo copii de oligarhi ruși, o să le invadez yachturile de-a dreptul, eu nu mă joc când vine vorba de bărci, ruși și invadat! Ba chiar o să vă chem și pe voi acolo pe yacht-uri la petreceri, că aproape că pot să bag mâna-n foc că meritați asta, nu? O petrecere în largul Mediteranei? Nu? Vedeți că meritați?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. Ovidiu Reply

    Altamura ( paine si cozze) si Alberobello ( Trulli si cozze )
    Atat am avut de zis!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *