Nu, mă, nu-s mort, numa atâta că serveru s-o gripat, si amu am recuperat ce am apucat, restu sper sa le recuperesc saptamana asta, Doamne multam pentru băjeţii de la hosttix, că-s nişte serviabili. Ce, chiar credeaţi c-am murit???

Între timp, dacă există doritori,… vând bilet la concertul Michael Jackson din Londra, din septembrie… îl vând ieftin, foarte ieftin…!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 36 comments

 1. pliscu Reply

  nu stiu cine o fost doamna aia de 46 de ani cu fisura, dar presimt ca a avut legatura cu “griparea” serverului.
  ai grija pe cine mai pomenesti pe aici 😛

 2. Carmen Reply

  Ioooi…pfai, da’ nici nu-ti poti imajina ce ganduri negre mi-au trecut prin cap zilele astea…ca s-o dus Michael, ca de ce nu mai merje blogu’, chiar incepusem sa-mi imaginez tot felul de conspiratii. Deci ma bucur ca esti bine, sanatos, clar. Bun venit!

 3. Ciupanezul Reply

  Gropare credeam ca a cazut vreun mal de pamant peste tine undeva in exercitiul functiunii. Pe la TV numai de d-astea da in ultimul timp. Deci cand crezi ca vei rezolva toate problemele inclusiv headerul ala smecher cu furia. Nu de alta da vreau si eu sa o mai claxonez 🙂

 4. Adriana Reply

  ok… e bine ca esti inca in viata. ma cam panicasem cand am remarcat ca ai cam disparut… ca… io ce mai citesc la munca? io cum sa-mi mai justific timpul “muncit cu drag si spor”? deci te rog frumos, nu mai face glume din astea ca imi provoci palpitatii si si mai grav decat atat: nu mai am scuza sa frec duda pe net si chiar trebuie sa muncesc! ntz! ntz! ntz!
  in alta ordine de idei: bun venit inapoi printre cei vii!

 5. un ohm Reply

  Haide tu gropare, se panicase tat internetu’ de grija ta. Ptiu drace, nu mai face d-astea! Bine ca revenisi. Sa traim bine, deci.

 6. Adela Reply

  Uai ma, bine ca ai revenit, ca am intrat in disperare, nu stiam pe cine sa intreb de tine… Acuma vroiam sa dau anunturi in stanga si-n dreapta. Ne-ai lipsit

 7. Ardei Reply

  Groparu nu e mort, groparu se transforma! Bine ca ai revenit, incepusem deja sa lucrez, ca nu mai aveam ce sa cetesc

 8. calin rusu Reply

  adica io mi-am luat concediu medical si tu dispari? nu se face una ca asta… bine ti-ai revenit printre noi :)))

 9. Anna Reply

  Bine ai revenit in campul muncitoresc! Acu ai grija mare ca toti cetitorii matale asteapta peripetii multe.

  Beletul il poti pastra, poate ii creste valoarea ca unui vestigiu historic.

 10. nonick Reply

  Eu cred ca Furia Visinie a aflat de drive-testul cu Exeo de care ziceai mai inainte si a suflat niste noxe non-Euro in sala serverului cea cu atmosfera super-controlata si conditionata de s-o inecat saracul.

 11. cristi Reply

  off, bine ai revenit. M-am speriat. da si tu un semn de viata cand dispari asa. Am vazut ca faci parte si din echipa de pe dailycotcodac, posteaza si tu ceva pe acolo daca mai ai ghinioane de genul asta

 12. alina Reply

  In legatura cu beletu’… io zic sa incerci la madame Ridzi… sigur iti da dublu pe el…

 13. Lupul Negru Reply

  Moooaaaahhhh, si eu care credeam ca esti iranian, si te-au gabuit aia, ca prea a fost din scurt. Sau poate chinezii sau nord-coreenii, mai stii? Ui’ la Gica Popescu, cine credea??

 14. Lupul Negru Reply

  Moooaaaahhhh, si eu care credeam ca esti iranian, si te-au gabuit aia, ca prea a fost din scurt. Sau poate chinezii ori nord-coreenii, mai stii? Ui’ la Gica Popescu, cine credea??

 15. lulu Reply

  pfuai…credeam ca te-ai dus la Hagicadar sa te calugaresti, nu am putut dormi ultimele nopti, nestiind ce ai patit.

  Si totusi…cu cat vinzi biletul ala? ca am mai primit o oferta…si acum studiez piata 😀

  welcome back

 16. you wanna... Reply

  no ce bine ca you is back
  incepusem sa ma intreb daca nu i f un bai cu calcu meu

 17. Cez Reply

  mno, bine ca revenishi ca se vehiculau tot felul de zvonuri. mai era putin cre’ si se punea la cale si o operatiune de salvare oriunde ai fi fost si chiar impotriva vointei tale :o))

 18. GabeLBz Reply

  Ma nentule, ce-are ma asta al tau cu mine de imi zice cum ca “This page requires AC_RunActiveContent.js.” cand dau click pe un titlu sa citesc tot articolul plus comentariile. Adic dau clicku ala pe titlu si imi baga in ochi o ferestruca mica cu scrisu ala cum ca ar vrea el ceva de la mine si ma lasa sa dau doar OK da nu imi zice cum sa fac sa ii dau ce vrea. Deci cum fac? AA si dupa ce dau ocheiu ala si imi deschide pagena cu articol si comentarii nu imi baga ala sus unde zice cu acasa si e cu groape si cruci si furie visinie si sticle goale. De ce face el astea cu mine? Are el ceva cu mine personal? Daca are zi-i sa spuie ma nene si nu ma mai bag in seama cu japca. Si daca nu vrea sa imi spuie zi-i sa iti spuie tie si imi transmiti tu cam ce vrea el de la mine ca io ti-s cetitor fidel. Inainte mergea al dracu da acu face pe nebunu. Merci frumos

 19. Quadratus Reply

  Io-s unu` din aia care s-a interesat de existenta ta pe bloguri, recunosc! Existenta insemnand aci o chestie de viata si de moarte. Nu ne da palpitatii, da?

 20. Quadratus Reply

  Io auzisem ca la 24:63… da` in locul tau as mai intreba. Poate, da, stie Groparu, da` ui ca tace.

 21. un om Reply

  de prin toate hotelurile am incercat si ce-i mai injuram ca te-au bannat…
  da amu o sa ma duc sa-mi cer iertaciune

 22. diana Reply

  ar fi în stare să cânte idiotu’ de tasu’…..mă,nu ştie care mai de care
  Să facă bani pe urma LUI
  Mare artist!Am ascultat seara asta câteva ‘lente’ de care nu ştiam.Melodie,versuri,voce-FENOMEN,gropare!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *