Mă duc la toto la corporație, ca să… mno.


Recunosc, pozele cu PSD-iști la duș mă impresionează

Dau de femeia de serviciu care tocmai blocase accesul cu căruciorul ăla de detergenți și acid clorhidric și Zyklon B, că e dezastru ce lasă unii corporatiști pe la Salonul de Porțelan și uneori nici cu aruncătorul de flăcări nu o scoți la capăt.

Întrucât toaleta blocată îmi provocase o ușoară stare de disperare atroce, eliberez tensiunea cu o glumă:
– Gata? S-a închis toaleta pe azi?

Femeia de serviciu se întoarce la mine cu ochii în flăcări:
– Azi am inspecție!!!

Inspecție de grad? mă-ntreb.
– Inspecție de grad? o-ntreb.
– Păi zi și tu! zice femeia de serviciu. Ce treabă-i aia?
– Păi da, zic, ce treabă-i aia.
– Păi io degeaba fac curat aici dacă se umple de pișat!

Tac.
– Păi pot eu să vin să văd cât pișat lasă fiecare după el?

Tac din nou.
– Imediat ce plec, peste tot, numai pișat!

Fac o grimasă de ”ata ete” în timp ce mă pregătesc să mă îndepărtez.

Femeia de serviciu continuă să bombănească în timp ce eu fug, fug cât mă țin copitele, că nu doresc să aud și de alte lucruri pe care le fac colegii de etaj pe-acolo, mai bine să rămânem în paleta de culori cu galben.

Ce vreau să vă zic, cred că femeia de serviciu mă place dacă-mi face Share la asemenea probleme intimo-personale.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. Zev Reply

  Dom Gro’, umpic off-topic, dar daca ieste cetitori care se gandesc sa cumpere cabina din vedere, fratilor, va implor, nu! Fuck Ali Baba, fuck Mother China. Ca eu cumparai cacatul din imagine, varianta up-market cu radio, telefon si jeturi de masaj (gluma, la presiunea nominala a apei sunt zero, ar trebui eventual sa mai ai o pompa pe parcurs, caz in care probabil iti cedeaza imbinarile tevilor). Acuma am scos-o afara, si pana vine timpul cu ‘verge collection’ cand o ia primaria la gunoi, mai spal catelul in ea. Vreti poze cu catel spalat? Oricum arata mult mai bine decat PSDistul lui Gro.

  • Groparu Nemernic Reply

   Eu m-am învățat minte: cabina de duș mi-o fac eu, chiar dacă iese strâmbă și schiloadă, dar dau în icter dacă simt plasticul cela sub picioare și când dau cu coatele.

   • Zev

    Gro, daca stii, nenea Razvan e ‘the’ Razvan care bloguia cu Doc, Miron Damian, acum multe primaveri? Altfel, are ceva dreptate dar deh, chestie de optiune personala, cum spune si el. Par examplu chestia cu tzeapa, ‘o sa am eu grija de catel’, da, mi-am furat-o si eu fix asa cum descrie Razvan, dar ce sa vezi, tot nu-mi pare rau, un catel (sau un pisic) poate invata copilu’ o gramada de chestii care nu se predau la scoala – compasiune, controlul agresivitatii, potentialul de prietenie cu ceva/cineva care nu vorbeste etc.

 2. neamtzschantz Reply

  fosta femeie de servici a iesit la pensie si o regret mult, era un om misto. actuala e de vreo sase luni la noi. a fost medic stomatolog in romania, zice ea. inca din prima zi m-a informat intr-o germana extrem de aproximativa ca ea e medic stomatolog si ca sa nu stea degeaba si sa mai cistige un ban pina isi da examenele de echivalare si sa faca un an de practica intr-un cabinet german jobuieste ca femeie de servici. i-am spus “imi pare rau sa va dezamagesc doamna dar nu ma doare nici un dinte, dar in schimb mi-as dori ca miine dimineata cind vin, sa gasesc totul curat aici”. pai nu? ce ma intereseaza pe mine ce a fost ea in congo. a cerut jobu asta de buna voie si nesilita de nimeni, nu o tine nimeni cu forta pe jobul ala, incaseaza un salariu de la institutia mea sa faca o treaba, noa pai atunci s-o faca.

  • santamanta Reply

   can’t believe that bullshit. ca medic tot gasesti ceva mai breaz si in fundul germaniei

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *