(această postare conţine versuri vulgare)

Aşadar, un prekin mergea cu maşina cu alt prekin şi cu fetiţa lui către creşă, într-o dimineaţă frumoasă. Ei doi în faţă, copila de 3-4 ani în scăunelul ei, în spate.

La un moment dat, copiluţa îşi ia păpuşa şi începe să o lovească peste funduţ: Na! şi Na!

Oripilat, tăticul o întreabă:

– Da’ ce are păpuşa, de ce dai în ea?
– Încerc să o-nvăţ să nu mai zică cuvântul “pulă”, zice fetiţa.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 21 comments

 1. doiparinti Reply

  Adevarul este ca nu realizam ca cei mici baga la cap instantaneu covintele noi pe care le aud la cei mari, mai ales daca sunt spuse de catre parinti.
  Se impune autocontrolul …

 2. Luke Reply

  Poate era o papusa defecta ,cand o aplecai in loc sa zica “mama” zicea “p**a”.
  P.S. E vina chinezilor ,mai mult ca sigur

 3. boemul Reply

  când avea fii-mea vreo 3 ani mi-a zis că a făcut piure. ghiceşti cum a pronunţat?
  hint: ceva ce vrea fooaaarte mult un tată de fată să audă.

 4. Belle d”Imagination Reply

  Şi totuşi cuvântul e în DEX. Străbunii noştri romani (şi daci se pare) de care suntem atât de mândri, îl spuneau fără să tuşească. Nu cumva suntem prea pudibonzi?

  Io asta nu pricep la voi la bărbaţi, dacă sunteţi lăsaţi de capul vostru, v-aţi băga organul denumit convenţional prin p u l a cam în tot ce mişcă suficient de sinuos de sex feminin. Ba chiar aţi inventat nişte minunate justificări, cum că o faceţi de milă, fiindcă se ştie, femeia lipsită de vit P administrată intra-vaginal o ia razna pe câmpii. (Cu toate că statistica ne învaţă pe dos, iar medicina susţine ştiinţific faptul că dorinţa sexuală e dată de testosteron, hormon masculin prin excelenţă.) Ba şi în toate prostiile, am auzit eu! Dacă deveniţi taţi de fete, brusc vă doriţi ca junioara să nu aibă parte de aceeaşi fericire pe care voi v-aţi oferi să o revărsaţi peste toate senioarele disponibile.

  Nu pricep şi pace!

 5. liliana satmari Reply

  când era fetiţa mea mică, exact ca fetiţa din povestire, ca o mamă responsabilă, seara la culcare zic io, să-i citesc o poveste. avea nişte cărţi frumos ilustrate un fel de compendiu după poveşti celebre. albă ca zăpada. la a treia propoziţie ajungem la mama vitregă. “ce e aia mamă vitregă?” Hm! ce să răspunzi? să-i vorbesc de moarte mi se părea prea mult. rumeg puţintel şi încep, e ca şi cum mami ar pleca undeva pentru mai mult timp iar tati ar aduce o femeie să aibă grijă de tine, aia e mama vitregă. “ce poveşti imi citeşti tu mie, ce sunt prostiile astea?” din cipa aceea n-a mai vrut să mă asculte şi nici să-i citesc vreodată nu m-a mai lăsat.

 6. Diana Reply

  Hi hi, mai aveam si eu obiceiul sa-i numesc “vite”pe soferii care imi taiau calea aiurea. Si la un moment dat imi taie o soferita calea si nu zic nimic, dar il aud pe Alex din spate, tare, clar si raspicat, vara, pe geamul deschis: “Viiiiitaaaaaa” 😀

  Tot in masina – am scos “the f-word” la un moment dat, la care Alex din spate:”Ce faci?”. Na, ce era sa mai raspund: “Prostii, ce sa fac…” 😀

 7. Mihaela Reply

  @Diana – cam la fel s-a intamplat si la noi, sotul mai admonesteaza nepotrivit pe unii soferi mai zaluzi; o data insa nu stiu ce s-a-ntamplat ca n-a facut-o asa virulent. Fata noastra, aflata pe scaunul din spate, se repede: “tati, tati, ai uitat sa spui pista ma-sii”. Fix asa 😛

 8. @koyrosh Reply

  @Groparu – io ce sa mai zic mo, ca doar imi stii progeniturile – mi-aduc aminte cum urla aia mica prin mall dupa ma-sa, ca nu-i cumparase nu stiu ce prostie: “iti rup o mana si te bat cu ea”. se vede clar ca am si io o contributie cat de mica la educatia pruncilor

 9. Anca Reply

  Taică-său desena o pasăre. Copchilu nevinovat: Uite, mama, tata a futut o păsălităă! 😳 traducere: tata a făcut o păsărică.

 10. cristi TIMISOARA Reply

  A mica s-a inspirat din intamplarile petrecute cu o seara inainte in casa ei…. 😆

 11. Amiss Reply

  Sa-ti zic eu una foarte tare zisa de fetita unor prieteni :
  – Tataie tine bine ouale alea ca daca le spargi manacam pula !

  exact asa a spus-o ! evident ca toata lumea a ramas cu gura cascata 😯

 12. Lumm Georgiana Reply

  Mai intai :))) :))) :)))…mai apoi: sor’mea avea vreo 4 ani si eram cu ea si cu ai mei parinti la shopping. Ea dorea nu mai stiu eu ce papusa iar mama nu a dorit sa i-o cumpere…atat ne-a trebuit: s-a apucat sa strige dupa mama prin magazin ”pulaie”….
  Dar asta nu e nimic pe langa ce urmeaza :)) Cand era micuta sor’mea, mama avea obiceiul sa o puna cu funduletul pe masa, caci sora mea statea asa si o mangaia. Iar daca o intreba: ”Ari, cum e mami?” ea raspundea cu ” Tumoasa tumoasa tumoasa” (frumoasa).
  Asta pana intr-o zi cand, noi aveam multi musafiri, mama dorea sa le arate ce stie sa faca fiica ei cea mica, repeta figura, o pune pe masa si ii adreseaza inrebarea. La care raspunsul lui sor’mea a fost ” curva fatuta” :)))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *