Concurs pe bune: ştii, sau nu ştii de care parte a mânerului wok-ului trebuie să stai? Can you walk the wok and talk the talk? And cook the cook… (OK, asta din urmă nu a sunat foarte bine).

Aşadar: înscrie-te până pe 27 septembrie – amator sau profesionist, nu contează – ca să găteşti un Thai Green Curry sub atenta privire a unui bucătar masterchef (regulament şi formular de înscriere: aici) şi poţi fi unul din cei 6 fericiţi care pleacă-n Thailanda (am verificat, chiar se scrie cu “h”) timp de o săptămână. Ca să înveţi să găteşti. Deci MEGA pişcotul. Am zis că e gratis sejurul? E gratis sejurul.

Io sincer că m-aş înscrie; dar io nu-s în stare nici măcar să dau copy-paste la o reţetă de tort fără să ard carnea. Este, nievastă?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Părintele Neuronie Reply

  Apoi io aş trage o fugă până acolo, numa’ că nu pentru wok ci pentru masaje. Şi tot sper că a mea Fiară nu ceteşte bloguri. Ea aşa se laudă, dar cred că mă păcăleşte pen’că de f’o 3 luni tot io gătesc prin casă.

 2. cristi Timisoara Reply

  Eu zic ca daca ai merge si le-ai fierbe niste pelete de halibut ornate cu TTX si presarate cu putina betaina ai castiga.

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ Parintele Neuronie: man, joci un joc periculos. Foarte periculos. Ma voi ruga pentru tine sa te lumineze Dumnezeu si sa te apere de furie!
  @ Cristi Timisoara: aaahahaaaa =)) asta-i pentru connaisseurs….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *