Deci tocmai ce vazui o reclama la Arctic Gaesti, la frigide(re), si asta le e sloganu, ca Arctic e inspirat din viatza mea, si atata m-o amuzat ca si acuma râz.

Io localitatea Gaesti o stiu finca odata m-o loat la ocazie cel mai sofer curvar din Gaesti, care lucra pentru fabrica de frigide(re) si transporta frigide(re). Cel mai curvar din gaesti? Din Balcani!!!! Prima intrebare pe care mi-o pune: Cum ii cu gajicile in Cluj? Io nu i-am zis, finca gentlemen si Groparu never tell. Asa ca s-o apucat el sa-mi zica povestile lui.

Cica asta o futut orice traseista pe langa care o trecut cu masina: urata, schioapa, stirba, grasa, gravida, batrana, transpirata, sashie, ochelarista, slabanoaga, fara tzatze, cu mustatza, de- sau neepilata, minora, cu cur mare sau mic, bunicutza sau scolaritza, cu copiii de manutza, cheala in cap, spalata sau nu (mai ales nu), cu vrabiutza rasa sau infoiata ca un par de african, cu piercing sau tatuaje, tat! Tat ce o umblat in doo picioare si o fost disponibila pentru suma minima de pe piata, cu reducere, pentru soferii care au buget redus si zboara la clasa “economic”. Mi-o povestit si cum o fost in Turcia cu bijnitzereala, si inainte de asta s-o futut cu curva satului, si aia i-o dat latzei; si cum se statea cate 2 zile la vama dinspre Turcia, si el era paros, si păduchiuţii s-or inmultit ca iepurii pe la el prin pilozitate, si el o dat la tot autocaru’, si dupa aia o ajuns acasa si s-o barbierit pe tot corpu, de s-o facut ca o prunca! Si alta data un prekin de-al lui din Gaesti o loat sifilis de la altă curva a satului, si o fugit din spital si le-o vizitat pe toate nevestele satenilor, si o imprastiat bolejnitza prin mediul rural. Si cand Politia l-o prins sa dea cu subsemnatu’ că cu cine o avut rapoarte sexuale, asta o umplut vreo 4 pajini! Si cand politaiu’ s-o crizat, asta o zis “Da’ ce! Numa de mine sa râdă satu’?”

Oricum, apoplexia era sa ma loveasca numa’ cand mi-o povestit el cum o loat si el sifilis de la una de pe drum, si o ajuns acasa, si i-o dat si la nevasta-sa, care era un pic gravida prin luna a sasea, sau ceva de genu’. NOROCU’ LUI de la Dumnezau ca or mers degraba la spital si copkilu o iesit cumsecade, ca uitai sa va zic ca nenea avea si doi copkii si si nevasta, ca cica de regula astea vin la oferta. Si dupa aia o umblat 4 luni sa o calce cu masina pe curva aia care i-o dat sifilis, da’ n-o mai gasit-o niciodata, probabil a fugit in Polonia.

Si nevasta-sa l-o iertat, si il iarta mereu, ca asa e cu nebunu’, ca el o zis ca daca ea nu il iarta, o cafteste bine. Si el i-o zis ei că ce să facă, ca daca i se scoala pula cand conduce nu mai poate invarti volanu’, ca ii blocheaza manevrele.

Mnoa, un astfel de om m-o loat pe mine la ocazie.

Si acuma stau si io, gandindu-ma la sloganu de la Arctic: inspirat din viatza ta, cica. Asta ar fi o prapastie, sau macar un Nagasaki, o explozie de ebola sau o a doua guvernare PNTcd-ista, zic io. Daca frigid(eru’) e inspirat din viatza mea, atunci e betivan, preacurvar, injura, bea cat il tine buzunaru’, fumeaza cat un sultan, lasa orice ca sa fixeze cu felinarele un decolteu de orice fel, s-ar pisha in cancelarie, si multe altele despre care veti afla la timpu’ potrivit, ca doara d-aia am blog. Da’ ma intreb:

DACA FRIGIDE(RE)LE ARCTIC SUNT INSPIRATE DIN VIATZA SOFERILOR LOR???

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Miruna Reply

    Domnule, nu-i de ras, nu-i deloc de ras. Eu am frigider Arctic doar ca dupa ce am citit despre sursa lui de inspiratie mi-e frica sa mai umblu prin el.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *