Privind înapoi cu calmitate, articolul despre refugiații din Siria care vin să nu se arunce în aer la noi în patrie a fost like-uit de peste 1000 de ori și share-uit de peste o sută. În afară de un muncitor al Ministerului de Justiție care m-a porcăit direct, fără detalii, și de un comentariu ostil pe blog, toți fie ați achiesat la punctul de vedere, fie l-ați combătut frumos și decent și european, așa cum trebe.

Și, no… asta place la Groparu, băi! Că se pare că am atras oameni de bun simț și și ceva minte-n cap în jurul blogului, și de prea puține ori vă mulțumesc pentru că sunteți așa; așa că o fac acuma: mersi, bă, frumos! Și-mi place că sunt și foarte mulți tineri pe acilea, semn că o să aibă cine-mi plăti pensia. Care pensie, apropos de ea, puteți începe să mi-o plătiți de luna viitoare, că nu mă supăr deloc, au contraire.

Caine pe prispa

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. biaggio Reply

  Zici, ca esti citit de ochi albastrii :); partea ca nu`s de acord cu tine si majoritatea nu o pune la suflet, ca asa sunt ei mai diferiti.

 2. duoamna raluca Reply

  da, mă, chiar da, dacă reușești treaba cu penzia, plătesc o consultanță. e visul meu din ultima săptămână să ies la pensie din octombrie 2015 fără să fie pe caz de boala.

 3. Dia Reply

  Mersi si tie, Gropare. Asa am invatat cum sa transform multumirile pentru ‘cititori’ intr-o bicisnica si nerusinata lauda de sine. “Bey, dar sunt asa bengos si tare in gura ca adun doar spuma internetului aci. Da best ov da best.” Vadim e invidios acum de naturaletea cu care iti ridici ode tie insusi. 🙂

 4. luminita Reply

  @Dia,
  da’ cainele din poza, de ce e el asa de trist, la asta nu te-ai gandit?
  oare nu cumva mogulu’ nostru l-o fi exilat pe prispa, dimpreuna cu pisica terorista?!?
  asta ar fi fost un bun motiv de ofuscare, ce-ai zis tu e parfum de scrum, phuoaah!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *