1. Important: weekend-ul următor, la Polus se predă curs de conducere defensivă, în colaborare cu Ford. Mergeți! Eu am participat deja acum o vreme tot cu băieții de la Napoca Rally Academy și vă recomand cursul ăsta 100%. Fără să exagerez, este chestia cu cele mai mari șanse de a vă salva viața atunci când veți lua covrigul în mână. Uită de ce ai învățat de la instructorul saftirit de la școala de șoferi și nu rata șansa de a învăța de la profesioniști adevărați cum să conduci. Repet: nu vă pot recomanda cursul ăsta suficient de călduros, dar vă rog să mă credeți pe cuvânt de Gropar!

2. Weekend-ul asta, Polus împreună cu LEGO® România organizează mare eveniment mare pentru pruncii care ne vor plăti pensiile sau, după caz, ne vor împinge în jos pe scări: LEGO Ninjago. Adică fă-ți pruncul un adevărat Ninja, ca să-ți dea și o ciubotă japoneză peste dinți, Gropare, după ce te-au împins pe scări în jos!

LEGO NINJAGO la Polus Center_potrait

3. Tot weekend-ul ăsta are loc parada automobilelor de epocă. Instagrammeri, bine ar fi să fie și niște fete mai tinere decât mașinile pe platforma ceea!
Parada Automobilelor Retro 2015_portrait

Mno, Polușii mai au și ceva loterie în care poți câștiga biciclete și sejururi la Poiana Brașov, acolo unde numai milionarii ajung, dar asta veți vedea după ce ajungeți la mall și veți face cumpărături de 100 lei;)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *