Clipul meu de acum două săptămâni, cu bizonul pe contrasens de pe A10, a fost ciordit de pagina de Facebook Polițiștii au umor. Dat pur și simplu jos de pe YouTube și urcat pe pagina lor, să facă trafic, fără să dea sursă, fără să ceară voie, fără nimic.

Postarea lor se mai poate vedea aici.

N-am înțeles când Buzdugan și Morar au umblat cu ciordello la postările mele și am acționat în consecință. Justiția nu a fost de partea mea, fapta s-a prescris (dacă mai țineți minte) pentru că alți polițiști, procurori și judecători au avut prea mult umor ca să-și mai și facă treaba cum trebuie. Mai mult, tura asta însuși un organ al statului care trebuie să prevină furtul ciordește în halul ăsta.

Ce fac eu acum, îi fac o plângere penală lui Dan Georgescu, creatorul paginii? Îi stric eu bunătate de pensie la bietul om? Ziceți și voi! Sigurantză și âncredere.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Mircea Reply

  Ce sa faci ?
  Îl tratezi cu aceeași mila cu care tratezi un câine sau pisica care-ti fura din farfurie !
  Și dacă consideri ca nu sunt vrednici de mila, ia uite aici stire: https://www.libertatea.ro/stiri/politista-de-21-de-ani-scuipata-injurata-si-agresata-de-un-interlop-din-clanul-sile-pietroi-in-trafic-3550777
  Vezi ? Și ei, săracii, sunt speriați și timorați…. Când sunt scuipați și agresați în trafic, refuza sa depună plângere ! Fără de care, orice acțiune penala fie și pornita din oficiu, se va închide, ca asa e codul nostru penal, da posibilitatea victimei sa se împace cu agresorul
  (prin retragerea sau nedepunerea plângerii).Ba nu, greșesc, da posibilitatea agresorului sa se împace cu victima…..
  Ca sa continui comparația de mai sus, cat sunt ei de polițiști, mai nou se pare ca atunci cand sunt batuti (de stăpân?) întocmai ca un câine (sau pisica) bătuți de stăpân, rabda în tăcere…..
  Asa ca nu mai da și tu în ei, mai ales ca nu ai niciun drept: tu, nu ești stăpânul lor !
  (a nu se intelege ca stăpânii ar avea dreptul asta…)

  • Razvan Reply

   true. in era asta n-are sens sa te mai plangi de furat pe net. Toti o fac din pacate.

   Am facut o mema cu ” a furat dar a si facut ” cu jumatate de strada asfaltata, era de la bunici din sat. A explodat si mi-au luat-o aia de la ziare.com si libertatea si evident ca n-am avut watermark. Vina mea.

 2. Zev Reply

  Daca iti virez matale banul, incerci sa o gasesti? Ca te cred, si mai e si asta, catelul are un orizont de viata inerent limitat.

  • Mianna Reply

   din cate am citit pe FB la Oana Zamfir, s-au strans banii si catelul a fost operat deja:

   Oana Zamfir
   “După o operație care a durat 3 ore, Honey (9 luni) are piciorul drept operat. Se simte bine 😊 Săptămâna viitoare urmeaza operația la piciorul stâng și apoi fizioterapia. Dacă totul iese bine, Honey va sărbători 1 an mergând normal.
   Mulțumesc tuturor celor care au făcut asta posibil”

 3. Pricinosu' Reply

  Poate politisti vor doar sa pretinda ca e filmarea facuta de ei, ca sa le fie mai usor sa-l ia de guler pe bizon.
  Ca doara camera talica de bord nu e omologata la politie!

 4. MihaiA Reply

  Militienii cioditoro-amuzanti au sters post-ul de pe FB.

  @Gropy – te-au contactat ? Ati rezolvat ceva ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *