1. Începem prima vineri de după concediu, şi penultima înainte de concediu (mai plec o săptămână aiurea peste exact o săptămână; ştiu, invidiaţi-mă!) cu vestea cea mai mare, mai bună şi mai groasă: avem autorizaţia de construcţie pentru Zolty! Deci partea legislativă, partea de care-mi era cel mai frică, am rezolvat-o cu brio. Foarte multe mulţumiri către Ioana de la ArtVinium, îmi vine să pun un banner uriaş cu Artvinium pe 100% din suprafaţa blogului. Poate o voi şi face!

2. În acelaşi registru, cu puţin noroc, PepsiCoRomânia în colaborare cu Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie vor rezolva cu bateriile buclucaşe pentru Zolty. Mii de mulţumiri merg către Ana Maria Măciucă şi Matei Psatta, doi dintre cei mai cool oameni din online cu care mi-am încrucişat vreodată Pepsi-ul! Aşijderea către Fundaţie (încă nu am obţinut de la ei aprobarea să le fac reclamă moca aici pe site, deci nu pot da numele vinovatei).

3. Mona Ardeleanu se zbate si ea cu cauza ei umanitară, o tânără ajunsă în scaunul cu rotile din cauza unui accident nefericit. Mona vă provoacă la o licitaţie pentru tablouri şi desene unicat, iar banii strâni vor fi dăruiţi tinerei. Mai multe informaţii, aici. Mona, multă baftă! Posesori de locuinţe, mobilaţi-vă peşterile şi aduceţi şi niţică bucurie în viaţa celor mai puţin norocoşi!

4. Prietenul şi bloggerul Cristian Gog colcăie de talent, prin urmare va merge direct la “Românii au talent”! Îl felicit pentru curaj, îl anunţ de sprijinul meu necondiţionat, îl votez de-l rup şi îi ţin pumnii! Va sparge tot acolo, plus că va şi îndoi furculiţe. Da, cu cuiele din nas (probabil că nu ştiaţi, dar a făcut o mega donaţie generoasă, cu bani cât se poate de reali, pentru Zolty astă iarnă, drept pentru care îi mulţumesc din nou). Când îl vor vedea, Mihai Petre va plânge, lui Andi Moisescu i se vor face pieile de găină, iar Andra îl va plezni peste chelie pe Măruţă repetat când va ajunge acasă, “ţi-am zis să nu mai faci emisiuni cu proşti şi fete starlete cu minţile bete!”

5. Ce înseamnă o companie meseriaşă? Vă spun eu: team-buildinguri, bilete la Operă, la teatru, sală de baschet închiriată special pentru angajaţi, mediu de lucru fain şi locuri de parcare. Nu, nu e vorba de Google UK, ci de o companie cât se poate de româneasco-olandezo-ardeleană: ISDC, care vă provoacă la un concurs de fotografie (între noi fie vorba, atâta-mi place sloganul lor că-mi vine să dorm cu el!).

6. Şiiii… weekendul acesta, băieţii şi fetiţele de la Polus găzduiesc – zic eu – cel mai important eveniment de la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de anul trecut încoace: aţi ghicit, este vorba de Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de anul acesta, unde am de gând să merg cu Gropărelul, să vadă şi el cum miroase mâncarea bună, nu ca cartofii prăjiţi în untură pe care-i arde tati în tigaie. Deşi va fi greu, că acum se desfăşoară Cluj Brands Tour, iar mâine vine meşterul să-mi umple casa de praf, şi uite-aşa…

7. Încheiem cu un print care m-a făcut să râd, de la o firmă de tuning din Cluj. Weekend fain!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Anonymous Reply

  Afisu’ de la firma de tuning e mortal! Era sa cad de pe scaun de ras. Colegii de birou ma privesc inca oarecum suspect.
  Spor la “reconstructia lui Zolty”! Si sa li se intoarca in karma pozitiva inzecit celor care au ajutat!

 2. excalibur90 Reply

  groparule, iti spun eu ce s-a mai intamplat=s-a dat pula peste cap.stiu ca esti roman adevarat si te rog sa iei atitudine pe blogul tau cu urmatorul fapt, la meciul romania-franta nu s-a permis accesul in stadion al suporterilor romani care aveau la ei steaguri ale ROMANIEI!!!golania a fost si mai mare cu modul de depozitare al acestor INSEMNE NATIONALE,mai bine spus le strangeau in niste pubele de gunoi la intrare.daca aia care veneau civilizat la meci cu steaguri erau infractori, ailalti care au dat acest stupid ordin merita cred 200ani de pirnaie.si proastele de la stiri s-au luat de cel imn incurcat,de asa ceva nu a pomenit nimeni cu toate ca internetul este plin de video si imagini cu ce am spus mai sus. asa ca ROMANI , LUATI ATITUDINE!!!

 3. excalibur90 Reply

  P.S. DACA NU VREI SA FACI VALURI , MACAR TRANSMITE MESAJUL LA UNII CARE AU ADEVARAT OO SI SE SIMT INTR-ADEVAR LEZATI DE ASA NESIMTIRE, CA ALTFEL TOT ASA O SA TRAIM IN ACEASTA MIZERIE , NICI MACAR NU POT SA O NUMESC COMUNISTA:CA AIA AVEAU MACAR GRIJA DE INSEMNELE STATULUI, PARTIDULUI,ETC.

 4. Mada Reply

  Vizitator fidel la primul comentariu 😳

  Un cont de paypal ai facut pt Zolty sau alte cazuri? Eu intreb pentru ca mi-e foarte greu sa fac transferuri din UK spre continent, la modul ca trebuie sa ma duc la banca sa completez un formular si sa ma dau de trei ori peste cap. Nu, crede-ma ca online banking nu merge ca sa transferi in Franta, cu atat mai putin in Romania.

  Cu felicitari pentru rasetele pe care le provoci dar si inima ta mare, mai mare decat banner ul ala pe care vrei sa-l pui aci.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *