Deci Serge e un amic care ma enerveaza cat e de destept, si care o plecat in State sa lucreze, sa faca si el un bănuţ, ceva, ca si el trebuie sa mănâncă.

Si printre joabele avute s-o numarat si unu de badigard de cazinou, cu uniforma, pulan, catuse, tat felu, inclusiv spray de piper, să se apere de americancele alea grăsune care se dau la bărbaţi în uniformă, mai ales dacă au şi accent şi cântăresc mai puţin decât maşina cu care au venit la lucru.

Si fincă americanii de regulă îs un popor paşnic cu tine dacă nu ai petrol acasă, statea Serge al meu toata ziua la munca supt chipiu, si cand nu messengerea cu românacii care or votat Băsescu, citea filozofie (pe bune, ca v-am zis doara ca e dăjtept!) Şi nimeni nu mişca în front.

Numa într-o zi, o vint un rednec, gen de ăla care votează cu Bush: ditamai brandu’ tatuat cu tăt felu de svastici şi dragoniţe, ciocate, pălărie de văcar, blugi turceşti pe el, ce mai, tot o fiţă. Deci un soi de manelist chiar mai scârbos decât mine.

Afumat bine de pot şi de tăt felu de beri stinse cu votcă, rednecu’ şi-o jucat şi el sărăcia la cazino, şi – ca la cazino! Când joci ca spartu, vine bunesele lor de chelneriţe să îţi ofere beuturi din partea casei. Rednecu’ s-o gandit ca doamna barmană îi face avanse; aşa că i-o dat de înţeles foarte americăneşte că ar fi gata să îi lick her cunt, and fuck her in the pussy, şi să-i do tăt felu de chestii specifice animalului cu două spinări, ăla care se naşte din pură fornicare.

Deci la aşa limbaj de mahala, barmana s-o dus aţă la badigarzii de cazino, şi le-o zis bueeeey, ăla m-o făcut bitch! Şi io de fapt îs o doamnă.

Badigarzii de cazino or mers la el şi i-or zis că dolarii lui care oricum se devalizează nu sunt bineveniţi în cazino, şi că ar face bine să îşi care rednecia în alt cazino, mai bordelos.

Rednecu’ s-o răsculat.

Badigarzii l-or prins, l-or incatuşat şi l-or târât în camera de păstrat mopurile şi soluţiile de curăţat. Şi l-or asezat pe scaun, ca era mare camera, si or chemat Poliţia, în timp ce rednecu’ le suiera ca i-o filmat pe toti, si ca vine el cu gasca lui si cu taica-su si ii vor bubui pe toti cazinoii.

Si Politia o venit dupa vreo juma de ora, ca o trebuit sa isi bea cafeaua si sa isi pape donuts-urile.

Si cand or intrat peste rednec in camera cu mopurile, or avut o surpriza. De proportii, dar si lichida, ca sa zic asa.

Rednecu’ nu numai ca devenise foarte extrem de impaciuitor, dar si facuse putin pipi pe el. Nu mult, un fleac – vreo 4 litre. Si nu de incontinenta, ci de frica. Urinara incontinenta, of cos. Of cos.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. Ancuta Reply

  “Pipi makes people happy.”??? HM!!! Stai prea mult cu aia ai lu’ Bivolaru si te invata numai prostii…. Esti spuuuus!!!

 2. Groparu Reply

  …nu am specificat daca pipi input sau output makes people happy.

  Io-s d-a’ lu’ output. Ala, stii tu.

 3. Ancuta Reply

  Pai de ce nu zisasi domle’ de la inceput? Stiam o treaba…

 4. mirey Reply

  N-am nik cu rednecu’…dar cuvantu’ cesta vine cumva de la Rednex,trupa de oameni imbracati precum caiboii cei americani,care prin anii ’90,cantau melodia aia cu Cotton Eye Joe???

 5. Groparu Reply

  Ba da! si care vine de la rednecks, care iti zice dictionaru ce ie, ca ii un fel de manelist american.

 6. chix Reply

  Mai Gropare,

  Cred ca eu mai traiesc doar pentru a ajunge seara acasa sa-ti citesc blogul ca altceva nu mai am pe lumea asta: prietena tocmai ma lasa, la servici is in rahat ca astia cred ca o sa ma bage in inchisoare cat de repede (asta daca nu ma omoara inainte), mi-au picat vro 2 dinti incisivi, si cred ca tocmai am un inceput de ulcer de la stres.

 7. Groparu Reply

  @ chix: mo, deci cu femeia care te lasa – sa mor io – am deja la deja vuuri ca mi-i greatza. Daca o iubesti, lupta pentru ea si deschide-i mintile, finca nu toate femeile gandeşte cu capu’. Poate merită!

  Cu serviciu – scoate-te cat de repede. Curu’ tau valoreaza mai mult decat alte 6 miliarde de cururi de pe lumea asta – cel putin pentru tine. Pârnaia, mi se spune, nu e un loc prea voios pentru cei cu curu’ strâmt.

  Dinţii – meri rapido la dentistă cu decolteu, fincă dacă nu mai ai măsele, cu ce îţi muşti gajica de cur?

  Ulceru – papă lapte cât incape, nu pipa şi nu bea cafea pe inima goală. Forţează-te să mesteci ceva mâncare dimineaţa. NU vei borî, trust me.

  Uite, eu aşa fac de ceva ani încoace, şi chiar dacă nu am ajuns, de fapt, nicăieri, măcar…. nuş. Da’ rezolva cu viata ta, ca e pacat daca nu!

 8. oana Reply

  se pare ca domnu’ gropar si-a deschis cabinet onlain: psiho-stoma-gastroenterologie. vai s-amar de saracii doftori concurenti pe domeniile astea!

 9. fotoghin Reply

  bine bine…o fi fost filosof asta dapoi io tat n-am intales ce avea filosophenia lui cu faptu ca rednecku` o facut numaru 1 pe el..poate ne explici Gropare

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *