Înainte de toate, dacă nu ați apucat să luați cadouri pentru cei dragi, nașpa de voi; și-n primul rând nașpa de tine, Gropare, că iară meri la socri cu cadou cumpărat pe ultima sută de metri, și-apăi te miri de ce nu mai discută soacră-ta cu tine și nu-ți mai dă postări de luni și ani de zile. Rușinică să-ți fie, băi bloggere!

Iar voi, ceilalți căscați ca mine, dacă nu ați apucat să luați cadouri și nu aveți nici idei, apăi puteți da un un ochi pe blogul VIVO Shopping din Cluj, unde Iepuraşul-Blogger-de-Paște-de-la-VIVO vă invită să-i răspundeți cu ce idei de cadou aveți – de primit și de dăruit! Că vă oferă și el cadouri pe ideile voastre, prin tragere la sorți, sâmbătă, de la Bigotti, Chic Bijoux, Bugatti, C&A, Pull&Bear, Paul şi Arome Healthy Bar.

Și luni după Paște, după ce ați dat cioc cu ouăle și ați halit zama aia de miel cu leuștean delicios plus drob plus friptura de berbecuț plus sloi de oaie bucălaie, puteți scoate copiii la o alergare tot la VIVO Shopping, unde are loc “Marea goană după ouăle de Paşte”.

Începând cu ora 11:00, în zona piaţetei Matei Corvin. Liber pentru copiii între 4 și 12 ani.


Startul se dă fix de la buricele acestor ființe

Copiii primesc o hartă cu un traseu și, de fiecare dată când găsesc unul din iepurașii VIVO, vor primi un ou de ciocolată.

Plus o diplomă, la final.

Dacă sunteți părinții lui Hansel și Gretel, vă previn să nu participați, că o să vă luați o țeapă așa de monumentală mai târziu, că toată lumea o să afle! Și asta din cauza unor frați.

Și în aceeași zi și tot acolo, de la ora 14:00, are loc un atelier de creat decoraţiuni de Paşte şi pictat ouă gigant. Mai bine să de joace cu vopselele altundeva decât acasă! Asta vă zic din vasta mea experiență de tătic, că-s pățit.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *